duminică, mai 5, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEPROBLEME pentru proprietarii spațiilor în care s-au făcut VIZE DE FLOTANT electorale

PROBLEME pentru proprietarii spațiilor în care s-au făcut VIZE DE FLOTANT electorale

Obiceiul vizelor de reședință, înainte de alegerile locale, a devenit tot mai întâlnit, în special în comunele sau orașele mici unde votul poate fi dirijat și controlat. Doar că atât proprietarii spațiilor în care se fac vize, cât și „musafirii lor electorali” primesc o veste foarte proastă de la ANAF. Vor fi buni de plată! – notează ziariștii de la știripesurse.ro

ANAF a publicat un nou ghid privind chiriile, cu reguli stricte. Proprietarii sunt înștiințați că au obligația să înregistreze contractele de închiriere la ANAF, în maxim 30 de zile de la semnarea contractului.

Dacă proprietarii de spații de închiriat cunosc legea și o aplică fără probleme de mai multă vreme, cei care ar trebui să își facă acum probleme sunt proprietarii spațiilor în care s-au făcut vize de flotant electorale.

Autoritățile fiscale vor lua la puricat atât proprietarii cât și beneficiarii de vize, care oricum nu au realizat la ce se expun atunci când au acceptat să se stabilească pe teritoriul unei comune, doar ca să voteze direcționat.

Cu alte cuvinte, ANAF îi va căuta pentru a-și recupera impozitul, iar acolo unde nu găsesc acte în regulă pot taxa retroactiv.

Citește mai mult pe știripesurse.ro

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente