marți, mai 28, 2024
No menu items!
AcasăPoliticăPNL a depus oficial candidaturile pentru Primăria Deva și Consiliul Județean Hunedoara

PNL a depus oficial candidaturile pentru Primăria Deva și Consiliul Județean Hunedoara

Organizaţia judeţeană PNL Hunedoara a depus oficial, joi, 25 aprilie, candidaturile membrilor săi pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ), candidat fiind fostul prefect al judeţului, Călin Petru Marian, şi pentru Primăria Deva, actualul primar Nicolae-Florin Oancea intrând în cursa electorală pentru un nou mandat în fruntea administraţiei locale.

Alături de cei doi candidaţi s-au aflat vicepreşedintele PNL, Florin Roman, europarlamentarul Gheorghe Falcă, președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, preşedinta organizaţiei judeţene PNL Hunedoara, deputatul Vetuţa Stănescu, numeroşi primari liberali în funcţie din judeţul Hunedoara, precum şi susţinători ai partidului.

După depunerea oficială a candidaturilor, a urmat lansarea oficială, la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” din Deva a candidaturii primarului Devei, Nicolae-Florin Oancea, în cursa pentru un nou mandat de primar. Foto: Facebook/PNL Filiala Hunedoara

Primarul municipiului Deva, Florin-Nicolae Oancea, a menţionat că administraţia locală a reuşit să atragă în ultimii şapte ani, de când el se află la conducerea oraşului, fonduri europene de peste 300 de milioane de euro, care au fost dedicaţi proiectelor de investiţii, în condiţiile în care în anul 2017 finanţările nerambursabile erau inexistente.

„Suntem pe drumul bun. Astăzi este un moment deosebit de important şi pentru mine, care mi-am lansat candidatura, pentru colegii din Consiliul Local Deva, dar şi pentru colegul şi prietenul meu Călin Marian (…). I-am spus lui Călin că are şanse mari să câştige preşedinţia Consiliului Judeţean. Depinde însă numai de el cât de mult îşi doreşte lucrul acesta. Dacă îşi doreşte cu ardoare, să ştii (Călin Marian, n.red.) că nu eşti singur, ai în spate o mică parte din armata liberală”, a spus Florin Oancea.

Unul dintre obiectivele pe care primarul municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea, le-a menționat în discursul său de pe scena Centrului Cultural ”Drăgan Muntean” a fost că dorește ca populația Devei să se dubleze, așa încât municipiul să ajungă la peste 100.000 de locuitori.

Prezentă la eveniment, preşedinta filialei judeţene PNL Hunedoara, deputatul Vetuţa Stănescu, a susţinut că principalele elemente care îi recomandă pe candidaţii liberali sunt experienţa, priceperea şi dăruirea manifestate în administraţia locală şi judeţeană.

„Experienţa anterioară a lui Florin Oancea, pentru Deva a însemnat priceperea lui şi devotamentul şi dăruirea pe care a dat-o acestui municipiu. Iată că îşi arată efectele şi astăzi avem un municipiu Deva extrem de cochet, sigur, în plină dezvoltare, dar care nu se opreşte aici.” a declarat preşedinta PNL Hunedoara.

PNL va avea liste de candidaţi în tot judeţul Hunedoara, atât pentru primării, cât şi pentru consiliile locale şi cel judeţean, primarii în funcţie fiind validaţi să candideze pentru un nou mandat. 

Lista de consilieri locali pe care PNL îi propune pentru Deva:

.
ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente