sâmbătă, aprilie 27, 2024
No menu items!
AcasăPoliticăFIESTA ROȘIE în Valea Jiului! Președinții organizațiilor USR și Pro România din...

FIESTA ROȘIE în Valea Jiului! Președinții organizațiilor USR și Pro România din Petroșani au trecut la PSD

Noul președinte al organizației municipale PSD Petroșani, primarul Tiberiu Iacob-Ridzi, a anunțat astăzi un transfer politic care închide definitiv ecuația alegerilor locale din capitala Văii Jiului. Președinții organizațiilor USR și Pro România din Petroșani au trecut la PSD.

Anunțul făcut miercuri de Tiberiu Iacob-Ridzi:

Liderii Pro România și USR de la Petroșani au venit în echipa mea!

După ce aproape toată organizația PNL de la Petroșani a venit alături de mine, astăzi liderii Pro România și USR de la Petroșani au semnat adeziunea la PSD și decis să vină în echipa mea!

Astfel, PSD Petroșani se întărește prin cooptarea doamnei Mariana Ghioc, fost președinte al Organizației Pro România de la Petroșani și a domnului Romeo Hrișcan, fost președinte al Organizației USR Petroșani, cărora le mulțumesc că au ales să vină în acest proiect pe care-l pot numi: ”Împreună pentru Petroșani!”

Pentru finalizarea proiectelor începute și demararea altor investiții importante pentru municipiul nostru este nevoie de seriozitate, de experiență, de responsabilitate, de muncă în echipă.

Populismul și ultranaționalismul nu pot reprezenta viitorul! Drumul european pe care suntem și accesarea de fonduri europene sunt vitale pentru Petroșani.

Le mulțumesc celor doi lideri, ai Pro România și USR că au decis să se alăture proiectului meu politic și PSD Petroșani.

Am convingerea că împreună putem duce Petroșaniul la un alt nivel de dezvoltare!

.

citește și:

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente