luni, aprilie 29, 2024
No menu items!
AcasăPoliticăNUCLEARA LA PETROȘANI: Organizația municipală PNL a trecut la PSD. Cu consilieri...

NUCLEARA LA PETROȘANI: Organizația municipală PNL a trecut la PSD. Cu consilieri locali cu tot

Organizația PNL Petroșani l-a urmat în proporție covârșitoare, în PSD, pe primarul Tiberiu Iacob-Ridzi

Vineri, la ora 17, peste 300 de persoane au participat la ședința organizației municipale PSD Petroșani unde a fost prezentat oficial noul președinte interimar, Tiberiu Iacob Ridzi.

Vineri, 15 martie 2024, Sala de Marmură a Primăriei Petroșani. Aleșii locali PNL de la Petroșani au trecut la PSD. Foto: Facebook/Cristian Resmeriță

La ședință a participat președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, prim-vicepreședintele Cristian Resmeriță, dar și Costel Avram, fostul contracandidat al lui Tiberiu Iacob-Ridzi la alegerile locale din 2020.

Vineri, 15 martie 2024, Sala de Marmură a Primăriei Petroșani. Foștii adversari politici sunt acum, cu toții, în PSD, la aceeași masă. De la stânga la dreapta: Cristian Resmeriță, Tiberiu Iacob-Ridzi, Laurențiu Nistor, Costel Avram. Foto: Facebook/Cristian Resmeriță

Se pare că Laurențiu Nistor a reușit să armonizeze în timp record transferul fostului prim-vicepreședinte PNL Hunedoara, Tiberiu Iacob Ridzi, în organizația județeană Hunedoara a PSD.

Pe Ridzi l-au urmat aleșii locali, membrii organizației locale PNL Petroșani și tinerii foști liberali din TNL.

În acest context, la Petroșani, practic, PNL nu mai există. A doua consecință: toată Valea Jiului a devenit, în proporție de 100%, fief PSD.

SEISMUL RIDZI:

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente