joi, mai 30, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEPERCHEZIȚII ale procurorilor DNA la sediul Poliției Române. Sunt vizate achiziții suspecte...

PERCHEZIȚII ale procurorilor DNA la sediul Poliției Române. Sunt vizate achiziții suspecte de echipamente

Procurorii DNA au făcut marți, 4 aprilie, percheziții la sediul Inspectoratului General al Poliției Române din București, pentru achiziții de echipamente efectuate în anul 2020. În acea perioadă, ministrul de Interne era Marcel Vela.

COMUNICAT
Ca răspuns la solicitările formulate de reprezentanți ai mass media, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele:

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate celor de corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în anul 2020, în legătură cu încheierea unor contracte de achiziție publică privind achiziționarea unor echipamente pentru dotarea poliției naționale.

În cursul zilei de 04 aprilie 2023, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții domiciliare în două locații situate în municipiul București, din care una reprezintă sediul unei instituții publice.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE – Direcția Națională Anticorupție

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente