vineri, aprilie 19, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEA găsit pe stradă 10.000 euro. Ce noroc! Apoi a apărut Poliția...

A găsit pe stradă 10.000 euro. Ce noroc! Apoi a apărut Poliția și…

Un bărbat din Petrila a găsit pe stradă suma de 10.000 de euro, chiar în ziua de 1 aprilie. Fericit de norocul care a dat peste el, i-a băgat în buzunar și și-a văzut de drum. În scurt timp, polițiștii l-au prins și i-au luat banii găsiți, pentru a-i înapoia păgubașului. Ce păcăleală de 1 aprilie!

Ce au comunicat polițiștii. Cum s-au plimbat 10.000 de euro dintr-un buzunar în altul

În data de 01 aprilie 2023, Poliția Orașului Petrila a fost sesizată de un bărbat  cu privire la faptul că i-au fost sustraşi 10.000 de euro unui prieten din ai săi.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului  au identificat persoana vătămată, un bărbat din municipiul Timișoara, care a relatat faptul că, după ce a oprit autoutilitara personală în faţa unei societăţi comerciale din orașul Petrila, grăbindu-se sa închidă portiera autoutilitarei a vrut să introducă cei 10.000 euro în buzunarul gecii, însă i-a scăpat pe carosabil, fără să își dea seama. După câteva minute s-a întâlnit un bărbat  căruia trebuia să îi înmâneze suma respectivă, sesizând, astfel, lipsa banilor.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că persoana care a găsit banii este un bărbat în vârstă de 33 de ani, din orașul Petrila, care a recunoscut că a găsit pe carosabil cei 10.000 de euro (sumă pe care o avea asupra sa şi care a fost  restituită persoanei vătămate).

Sursa: IPJ Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente