duminică, aprilie 28, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEPREMIERĂ LA DEVA: Manifestările de 1 Decembrie vor avea loc în fața...

PREMIERĂ LA DEVA: Manifestările de 1 Decembrie vor avea loc în fața Palatului Administrativ

De Ziua Națională va fi inaugurată și statuia Reginei Maria a României

Instituția Prefectului – Județul Hunedoara, în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva, organizează ceremonialul dedicat Zilei Naționale a României.

Evenimentul va avea loc în data de 1 Decembrie 2023, începând cu ora 12:00, în municipiul Deva – Bulevardul 1 Decembrie 1918 (zona Palatului Administrativ) și strada Avram Iancu.

Programul ceremonialului cuprinde:

  • Salutul Drapelului de Luptă;
  • Intonarea Imnului Național al României – interpret: Vlad Lință;
  • Oficierea serviciului religios;
  • Rostirea de alocuțiuni;
  • Defilarea dedicată Zilei Naționale a României;
  • Dezvelirea monumentului dedicat Reginei Maria a României.
Statuia Reginei Maria a României va fi inaugurată de Ziua Națională. Foto: ©NewsHD.ro

Ceremonialul va fi urmat de un spectacol folcloric, care va începe la ora 17.00, în Piața Unirii. Sărbătoarea se va încheia la ora 21.15 cu un spectaculos joc de artificii.

.

Închideri și restricții de circulație pentru desfășurarea festivităților și a paradei militare organizate de Ziua Națională a României

Primăria Municipiului Deva aduce la cunoștința cetățenilor restricțiile și închiderile de circulație care vor avea loc vineri, 1 Decembrie 2023, ca urmare a desfășurării evenimentelor dedicate Zilei Naționale a României.

Astfel, în data de 1 Decembrie 2023, între orele 8:00 – 13:30, în municipiul Deva, pe strada Lucian Blaga, tronsonul cuprins între intersecția cu Piața Unirii și strada Aurel Vlaicu, pe strada Aurel Vlaicu, pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Izvorului și strada 1 Decembrie 1918 și pe strada Avram Iancu, pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada 1 Decembrie 1918 și Bulevardul Decebal, circulația rutieră va fi închisă.

Se interzice accesul autovehiculelor în zona de desfășurare a manifestărilor, dinspre străzile adiacente străzilor Aurel Vlaicu și Avram Iancu.

Totodată, organizatorii îi roagă pe cetățeni să nu parcheze autovehiculele pe acest sector de drum, pe perioada desfășurării manifestărilor publice și a paradei, în intervalul orar menționat mai sus. În cazul în care situația o va impune, autovehiculele parcate pe carosabil vor fi ridicate și relocate de către Biroul de Ridicări Vehicule împreună cu Direcția Poliția Locală Deva.

Primăria Municipiului Deva face apel la toţi participanţii la traficul rutier să dea dovadă de înţelegere şi să folosească rute ocolitoare.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Deva

CITEȘTE ȘI:

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente