duminică, mai 19, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATERARITATE: S-a deschis O FABRICĂ în județul Hunedoara, la Călan. Investiție de...

RARITATE: S-a deschis O FABRICĂ în județul Hunedoara, la Călan. Investiție de 6 milioane de euro

Austrotherm, lider în domeniul termoizolațiilor ecologice în Europa Centrală și de Est, a inaugurat, astăzi, la Călan, județul Hunedoara, cea de-a treia fabrică de termoizolații din România.

Fabrica Austrotherm EPS produce pentru piața din România.

Cu aceasta noua deschidere de fabrica pionierul în domeniul izolațiilor este acum în măsură să livreze in vestul României polistiren expandat ecologic intr-un timp mai scurt și într-un mod mai eficient din punct de vedere energetic. Instalația de producție de ultimă generație este proiectată pentru fabricarea atât a polistiren expandat alb Austrotherm, cât și a Austrotherm EPS-PLUS „gri”, care oferă o izolare și mai bună.

Clădirea de 3.800 m² a fabricii Austrotherm din Călan include spații de producție, depozite și birouri.

15 noi angajați și-au găsit un loc de muncă la Calan. Costurile de investiție pentru proiectul Greenfield se ridică la aproximativ 6 milioane de euro a anunțat compania Austrotherm.

În anul financiar 2021, Grupul Austrotherm a obținut o cifră de afaceri de 517 milioane € și avea la 31.12. 2021 un număr de 1.200 angajați. Grupul Austrotherm, care este deținut de o familie din Austria, are în prezent un total de 25 de unități de producție de materiale izolante în 12 țări.

Foto: Facebook/Costel Avram

……………

NewsHD.ro este un proiect jurnalistic independent.

NewsHD.ro nu este finanţat din bani publici, sub nicio formă, nici direct, nici indirect, de nicio autoritate a statului român.

NewsHD.ro nu este finanţat de niciun partid politic.

Contact us: contact@newshd.ro

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente