miercuri, mai 22, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEDouă saloane de MASAJ EROTIC din Timiș și Arad au fost călcate...

Două saloane de MASAJ EROTIC din Timiș și Arad au fost călcate de procurorii anti-mafia. Clienții primeau sex și droguri – VIDEO

Joi dimineață, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T –  Serviciul Teritorial Timișoara, au efectuat 13 percheziții domiciliare la 14 imobile, din județele Timiș și Arad.

Scopul: destructurarea a două grupuri infracționale organizate, specializate în proxenetism și efectuarea fără drept de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv.

.

În fapt, s-a stabilit că, în perioada iunie 2021 – mai 2023, 14 persoane fizice și juridice, sub paravanul a 4 societăți comerciale au constituit două grupuri infracțional organizate, specializate în comiterea infracțiunilor de proxenetism, prin înlesnirea prostituției și tragerea de foloase materiale, ca urmare a practicării prostituției de către 11 femei, în cadrul a două saloane de masaj erotic, unde erau distribuite substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, persoanelor care întrețineau acte sexuale cu fetele din cele două saloane.

În realitate, angajatele saloanelor de masaj erotic erau prostituate, care ofereau servicii sexuale complete contra cost – 100 euro pentru 45 de minute. Conform surselor apropiate anchetei, printre clienți s-ar afla și persoane extrem de cunoscute din România, politicieni și oameni de afaceri.

Au fost puse în executare  21 de mandate de aducere.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente