joi, mai 9, 2024
No menu items!
AcasăAdministrațieDeva: Premii pentru o jumătate de secol de iubire - GALERIE FOTO

Deva: Premii pentru o jumătate de secol de iubire – GALERIE FOTO

Cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie neîntreruptă au fost premiate, duminică, de Primăria Deva.

Florin Oancea, primarul Devei: De Ziua Internațională a Familiei, 15 mai, am avut deosebita bucurie și onoare de a premia cuplurile de aur ale Devei.

Este frumos și emoționant să sărbătoreşti o jumătate de secol de viaţă trăită împreună. Se spune că abia la 50 de ani, căsnicia îşi dovedeşte cu adevărat rezistenţa în timp şi, tocmai de aceea, se sărbătoreşte cu aur.

În acest an, am premiat 85 de cupluri din municipiul Deva care au reușit să sărbătorească 50 de ani de căsnicie. Administrația locală le-a acordat câte o diplomă de fidelitate şi un premiu de 500 lei fiecărui cuplu iar doamnele au primit și câte o floare.

Aceste cupluri de aur ale Devei ne reamintesc tuturor valorile familiei tradiționale.

Le doresc încă o dată sărbătoriţilor noștri, mulţi şi fericiţi ani împreună, în armonie şi sănătate. Să ne revedem bucuroşi la ,,Nunta de Diamant”!

Le mulţumesc, încă o dată, tuturor celor care au venit în Parcul Cetăţii astăzi pentru a primi premiile, diplomele şi florile care marchează 50 de ani de căsnicie!

Le mulţumesc, de asemenea, consilierilor locali care au fost prezenți, domnului viceprimar Pogocsan Ferdinand, precum şi echipei minunate din Primăria Deva care a organizat impecabil acest eveniment! – a declarat primarul Devei, Florin Oancea.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente