test
sâmbătă, iunie 15, 2024
No menu items!
AcasăAdministrațieLaurențiu Nistor: Angiograf funcțional la spitalul din Deva. Pacienții nu plătesc costul...

Laurențiu Nistor: Angiograf funcțional la spitalul din Deva. Pacienții nu plătesc costul investigațiilor!

„La Spitalul Județean de Urgență Deva avem un angiograf, vârf de gamă la nivel mondial. Este un echipament funcțional, care a început să fie utilizat cu succes din luna octombrie 2023. Avem o echipă de medici cu competențe în cardiologie intervențională cu care colaborăm foarte bine.” – a declarat Laurențiu Nistor, președintele Consiliului Județean Hunedoara (PSD).

Dezinformări de campanie electorală

”Din păcate, în spațiul public, în timpul acestei campanii electorale, unii dintre contracandidații mei și susținătorii lor au rostogolit o serie de informații neadevărate, care au creat confuzie în rândul oamenilor.

Au dezinformat atunci când au susținut că angiograful nu funcționează de 3 ani.

Nimic mai fals! Angiograful a fost adus abia în toamna anului 2022.

Au susținut că pacienții trebuie să plătească procedurile. Și acesta este un mare neadevăr. Nu mă așteptam de la oameni de talia dumnealor să spună asemenea aberații!” – a declarat Laurențiu Nistor, președintele Consiliului Județean Hunedoara.

Pacienții asigurați nu plătesc nimic!

”Pacienții asigurați, internați în Secția Cardiologie, care au indicație de efectuare a unor investigații coronariene, nu plătesc nimic.

Toate costurile cu angiograful sunt suportate de spital și banii se decontează pe caz rezolvat de către Casa Județeană de Asigurări de Sănătate.

Mai sunt anumite costuri legate de plata echipei medicale care vine de la Timișoara, dar și acestea sunt suportate din bugetul spitalului, nicidecum de către pacienți!

Îmi doresc să se încheie odată cu aceste dezinformări, care creează panică și nu aduc nimic constructiv.

Am spus că pentru mine și echipa mea de la Consiliul Județean Hunedoara sunt prioritare investițiile în sănătate, educație și infrastructură și vom continua pe această linie!” – a declarat Laurențiu Nistor, președinte în exercițiu și candidat la un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Hunedoara din partea PSD.

Cod mandatar financiar 21240002

.
ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente