sâmbătă, mai 4, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATENOU: Zboruri Sibiu-București și retur, din 27 martie, cu bilete care costă...

NOU: Zboruri Sibiu-București și retur, din 27 martie, cu bilete care costă sub 160 de lei

Din 27 martie, compania AirConnect va opera de pe aerorportul Sibiu cinci zboruri săptămânale Sibiu-București și retur.

Consiliul Județean Sibiu și Aeroportul Internațional Sibiu, în parteneriat cu compania aeriană AirConnect, au organizat  luni, 6 martie, un eveniment special dedicat comunității regionale de business și mediului instituțional din județele Sibiu, Alba și Hunedoara, pentru a prezenta noile curse aeriene Sibiu-București care vor fi operate, din 27 martie, de compania AirConnect, de pe aeroportul sibian.

Vor fi disponibile 5 zboruri pe săptămână pe relația Sibiu-București, totalizând 20.740 locuri pentru tot orarul de vară, la tarife începând de la 155,77 RON  – tarif pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate.

Rutele operate de AirConnect din 27 martie sunt:

București – Sibiu, 5 frecvențe săptămânale
București – Suceava, 5 frecvențe săptămânale
București – Baia Mare, 2 frecvențe săptămânale
București – Târgu Mureș, 4 frecvențe săptămânale
București – Budapesta, 2 frecvențe săptămânale
Cluj Napoca – Budapesta, 2 frecvențe săptămânale

Consiliul Județean Sibiu are în derulare cea mai mare investiție din județ, în valoare de peste 55 milioane de euro, prin care actualul terminal va fi extins, modernizat și dotat cu echipamente de ultimă generație ce vor simplifica și fluidiza procedura de check-in și controlul de securitate.

La eveniment au participat și președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, administratorul public al CJ Hunedoara, Costel Avram, precum și antreprenorul Carmen Hărău, un important operator de turism în județul Hunedoara.

.

”Cred că acest gen de curse vor îmbunătăți substanțial dezvoltarea regiunii și felicit conducerea Aeroportului din Sibiu pentru modul în care dezvoltă serviciile oferite pasagerilor.

Județul Hunedoara este unul dintre beneficiarii direcți ai curselor oferite de Aeroportul Internațional Sibiu, iar deschiderea noii rute cred că va aduce cu sine și o creștere a numărului de vizitatori care ajung în zona noastră. Județul Hunedoara nu duce lipsă de obiective turistice, are un patrimoniu cultural-istoric de invidiat, peisaje naturale senzaționale, dar are și o ofertă bogată de locuri de cazare și petrecere a timpului liber adaptată tuturor vârstelor.” – a declarat Laurențiu Nistor, președintele Consiliului Județean Hunedoara.

AirConnect este o companie aeriană românească, ȋnființată ȋn 2022, cu obiectivul de a opera curse interne și zboruri de tip charter. Flota AirConnect include, ȋn prezent, două aeronave ATR 72-600, iar ȋn curând, va ajunge la patru. Compania ȋși propune să devină lider de piață pe segmentul de zboruri regionale.

.
.
.

Sursa foto: Facebook/Hărău Eleonora Carmen

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente