vineri, aprilie 19, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTPoliţia l-a avut în mână pe UCIGAŞUL de la Simeria, cu 3...

Poliţia l-a avut în mână pe UCIGAŞUL de la Simeria, cu 3 zile în urmă, dar I-A DAT DRUMUL. Ce s-a întâmplat?

Bărbatul de 47 de ani care se bănuieşte că a ucis-o, sâmbătă, pe o femeie de 70 de ani, mama concubinei sale, în casa acesteia din Simeria, fusese cercetat de poliţişti, în urmă cu doar TREI ZILE, pentru o tâlhărie COMISĂ ÎN ACEEAŞI CASĂ UNDE A SĂVÂRŞIT OMORUL! Atunci doar a furat, după trei zile a ucis.

Miercuri, 4 octombrie, viitorul criminal a comis o tâlhărie, exact în casa în care avea să ucidă, după 3 zile. Poliţia l-a prins dar nu l-a reţinut

În data de 04 octombrie 2023, la ora 00:14, o femeie de 52 de ani, din Simeria, a apelat SNUAU 112 și a reclamat faptul că fostul său concubin, în vârstă de 47 de ani, a intrat peste ea în casă și i-a furat telefonul mobil.

La fața locului s-a deplasat patrula de intervenție, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi a pătruns pe fereastră în imobilul situat în orașul Simeria, de unde a sustras mai multe bijuterii, un telefon mobil și un portofel în care se aflau mai multe documente și o sumă de bani, după care a mers în camera fostei concubine, iar în momentul în care aceasta s-a trezit, bărbatul a pus-o în imposibilitatea de a se apăra apăsând-o cu un prosop în zona gurii pentru a nu putea să strige după ajutor.

Ulterior, acesta a părăsit imobilul, fiind depistat de polițiști pe o stradă din orașul Simeria, imobilizat și condus la sediul Poliției Orașului Simeria, pentru cercetări. În urma controlului corporal, toate bunurile menționate sustrase au fost găsite asupra sa.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Sâmbătă, după doar 3 zile, tâlharul s-a întors ca să ucidă

Sâmbătă, 07 octombrie 2023, în jurul orei 17:00, Poliția Orașului Simeria a fost sesizată de o femeie de 51 de ani, din Simeria, cu privire la faptul că, în momentul în care a revenit de la serviciu, a observat ușa locuinței întredeschisă și a surprins un bărbat de 47 de ani (fostul concubin) în locuință.

Acesta a încercat să o tragă în locuință, posibil cu scopul de a o agresa, însă femeia a reușit să scape, moment în care bărbatul a părăsit locuința și a fugit.

Când a intrat în locuință, apelanta și-a găsit mama (în vârsta de 70 ani) căzută pe podea.

Femeia în vârstă de 70 de ani a fost supusă procedurilor de resuscitare, însă medicii au fost nevoiți să declare decesul acesteia.

Cadavrul femeii a fost preluat de medicii legiști, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei morții, iar polițiștii au demarat activități specifice, în vederea depistării bărbatului de 47 de ani.

Din primele verificări rezultă indicii privind comiterea infracțiunii de omor, cercetările fiind preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Sursa: IPJ Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente