luni, mai 20, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTCRIMĂ LA SIMERIA: O femeie a fost ucisă. CRIMINALUL este încă în...

CRIMĂ LA SIMERIA: O femeie a fost ucisă. CRIMINALUL este încă în libertate şi a fost dat în consemn la frontieră

O femeie de 70 de ani a fost ucisă, în propria casă, de fostul concubin al fiicei sale, sâmbătă după-amiază, la Simeria. Ucigaşul a fugit şi este dat în consemn la frontieră.

Sâmbătă, 7 octombrie, în jurul orei 17:00, Poliția Orașului Simeria a fost sesizată de o femeie de 51 de ani, din Simeria, cu privire la faptul că, în momentul în care a revenit de la serviciu, a observat ușa locuinței întredeschisă și a surprins un bărbat de 47 de ani (fostul concubin) în locuință.

Acesta a încercat să o tragă în locuință, posibil cu scopul de a o agresa, însă femeia a reușit să scape, moment în care bărbatul a părăsit locuința și a fugit.

Când a intrat în locuință, apelanta și-a găsit mama (în vârsta de 70 ani) căzută pe podea.

Femeia în vârstă de 70 de ani a fost supusă procedurilor de resuscitare, însă medicii au fost nevoiți să declare decesul acesteia.

Cadavrul femeii a fost preluat de medicii legiști, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei morții, iar polițiștii efectuează activități în vederea depistării bărbatului de 47 de ani.

Din primele verificări rezultă indicii privind comiterea infracțiunii de omor, cercetările fiind preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Presupusul criminal – cei care îl văd sunt rugaţi să sune la 112.

Sursa: IPJ Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente