miercuri, mai 22, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTCĂUTĂRI CU GLONȚ PE ȚEAVĂ. Ucigașul de la Simeria este de NEGĂSIT,...

CĂUTĂRI CU GLONȚ PE ȚEAVĂ. Ucigașul de la Simeria este de NEGĂSIT, după două zile de la OMOR

Polițiștii hunedoreni continuă căutările în întreg județul pentru depistarea și capturarea bărbatului de 47 de ani, suspectat că a ucis o femeie, sâmbătă, la Simeria. Polițiștii sunt înarmați cu pistoale letale cu glonț, spray-uri paralizante și poartă veste de protecție anti-înjunghere.

Bărbatul suspectat de omor se numește Drăgoi Caius Daniel, este originar din județul Gorj dar locuiește de mai multă vreme la Simeria.

Filmul crimei de sâmbătă, de la Simeria

Sâmbătă, 07 octombrie 2023, în jurul orei 17:00, Poliția Orașului Simeria a fost sesizată de o femeie de 51 de ani, din Simeria, cu privire la faptul că, în momentul în care a revenit de la serviciu, a observat ușa locuinței întredeschisă și a surprins un bărbat de 47 de ani (fostul concubin) în locuință.

Acesta a încercat să o tragă în locuință, posibil cu scopul de a o agresa, însă femeia a reușit să scape, moment în care bărbatul a părăsit locuința și a fugit.

Când a intrat în locuință, apelanta și-a găsit mama (în vârsta de 70 ani) căzută pe podea.

Femeia în vârstă de 70 de ani a fost supusă procedurilor de resuscitare, însă medicii au fost nevoiți să declare decesul acesteia.

Cadavrul femeii a fost preluat de medicii legiști, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei morții, iar polițiștii au demarat activități specifice, în vederea depistării bărbatului de 47 de ani.

Fotografia suspectului este arătată localnicilor – dacă aveți indicii despre presupusul autor al omorului de la Simeria, sunteți rugați să apelați la 112.

„Polițiștii hunedoreni continuă activitățile investigative și de căutare a bărbatului în vârstă de 47 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată, respectiv omor calificat. Totodată, facem un apel la cetățenii care dețin informații utile depistării acestuia să ne furnizeze aceste informații apelând numărul unic de urgență 112”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Presupusul criminal, bărbatul de 47 de ani este căutat de poliţişti şi a fost dat în consemn la frontieră. Cine îl vede este rugat să sune la 112.
ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente