duminică, mai 19, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEULTIMA ORĂ: SALVAȚI de pompieri de pe o INSULĂ din mijlocul Streiului...

ULTIMA ORĂ: SALVAȚI de pompieri de pe o INSULĂ din mijlocul Streiului – VIDEO

Trei persoane au fost salvate de către pompierii deveni în această seară, după ce au rămas izolate pe o insulă de pe râul Strei.

În urma apelului la 112, două echipaje operative din cadrul Detașamentului Deva, dintre care unul specializat pentru operațiuni de căutare – salvare din mediul acvatic, s-au deplasat de urgență spre locul evenimentului, cu o autospecială de primă intervenție și comandă și o autospecială destinată intervențiilor în mediului acvatic.

La fața locului s-a constatat faptul că, din cauza creșterii debitului de apă pe râul Strei și a curenților puternici, doi adulți și un minor în vârstă de 5 ani au rămas izolați pe o insulă de circa 80 de metri pătrați, în mijlocul râului, la o distanță de aproximativ 10 metri față de mal.

Intervenția pompierilor a fost una dificilă, atât din cauza curenților foarte puternici, cât și din cauza vizibilității reduse, odată cu lăsarea întunericului.

După mai bine de o oră de efort susținut, toate cele trei persoane au fost recuperate și aduse la mal în siguranță și din fericire, niciuna dintre ele nu a necesitat asistență medicală.

Sursa: Sg.maj. Roxana MATEUȚ – ISU Hunedoara

Sursa video: ISU Hunedoara
ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente