marți, mai 28, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEȘoferiță băută, urmărită de polițiști și prinsă în Simeria

Șoferiță băută, urmărită de polițiști și prinsă în Simeria

Conducătoarea auto are 53 de ani și a încercat să scape de polițiști demarând chiar de sub nasul lor.

În data de 10 aprilie a.c., la ora 14:50, poliţiştii rutieri au oprit în trafic, pe strada Atelierului, din orașul Simeria, autoturismul condus de o femeie, căreia i-au solicitat să prezinte documentele personale şi documentele autoturismului pe care îl conducea.

La solicitarea polițistului rutier, conducătoarea auto a prezentat doar documentele personale, motivând faptul că documentele autoturismului se află acasă.

Poliţiştii au  solicitat femeii să se supună testării cu aparatul etilotest, însă aceasta a refuzat, demarând şi conducând autoturismul de pe strada Atelierului spre strada Liliacului, din orașul Simeria.

Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului, folosind semnalele acustice şi luminoase a autospecialei, şi au reușit blocarea autoturismului respectiv pe strada Liliacului, din orașul Simeria.

Conducătoarea auto, în vârstă de 53 de ani, din orașul Simeria a fost  condusă la sediul Poliţiei Orașului Simeria, unde a fost testată cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauza prezentată, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală.

Sursa: IPJ Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente