duminică, mai 26, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATESEX ca la Petroșani: Bărbat doritor de o partidă în trei, lovit...

SEX ca la Petroșani: Bărbat doritor de o partidă în trei, lovit cu mașina și cu banii luați

Un bărbat a dorit o partidă de sex în grup cu două tinere din Petroșani dar s-a ales doar cu banii luați și a fost lovit cu mașina de fetele care încercau să fugă.

La data de 29 septembrie 2022, în jurul orei 22:40, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată de un bărbat de 43 de ani despre faptul că două tinere i-ar fi sustras 1.300 lei din buzunar.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că bărbatul, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a dorit să apeleze la serviciile sexuale oferite de două tinere pe care le cunoştea doar din vedere, astfel că,  împreună cu acestea, s-a deplasat cu un autoturism în zona unei staţii de alimentare cu carburaţi (zona de centură a municipiului Petroşani), unde bărbatul ar fi coborât din autoturism, iar una dintre tinere l-ar fi deposedat de 1.300 de lei.

În urma vizualizării imaginilor sistemului de supraveghere video al staţiei de alimentare cu carburaţi, poliţişti au stabilit că bărbatul, pentru a împiedica fuga celor două tinere aflate în autoturism, s-a poziționat în faţa autoturismului, fiind „luat pe capotă” şi împins câţiva metri. 

De asemenea, tinerele au părăsit staţia fără a achita suma aferentă combustibilului cu care a fost alimentat autoturismul.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și furt, iar în urma  cercetărilor a fost identificată o tânără de 21 de ani, din municipiul Petrosani, faţă de care poliţiştii au luat măsura preventivă a  măsura reținerii pe o durată de 24 de ore.

În cauză, procurorul de caz a dispus extinderea urmăririi penale şi cu privire la comiterea infracţiunii de tentativă de omor  și declinarea cercetărilor  către Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Sursa: IPJ Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente