luni, mai 20, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEDEVA: Astăzi începe ZIUA RECOLTEI. Muzică, bucate tradiționale și voie bună -...

DEVA: Astăzi începe ZIUA RECOLTEI. Muzică, bucate tradiționale și voie bună – VEZI PROGRAMUL

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” vă invită în perioada 30 septembrie – 2 octombrie, în Piața Cetății Deva, la Zilele Recoltei 2022.


O mulțime de comercianți și producători tradiționali vor fi gata să vă încânte cu legume și fructe de sezon, conserve și dulcețuri, produse apicole și lactate, must și vinuri românești, ceaiuri, flori, suvenire, ceramică și alte produse de artizanat.
Nu lipsesc bucatele tradiționale și dulciurile.

Târgul este deschis zilnic, între orele 9:00 – 22:00, pe toată durata evenimentului.

Atmosfera de sărbătoare este completată cu spectacole folclorice și muzică ușoară, care se desfășoară în fiecare zi, de la ora 17:00.

PROGRAMUL SPECTACOLELOR:
VINERI, 30 septembrie 2022, ora 17:00
Spectacol folcloric susținut de: Ansamblul Folcloric „Silvana” al Centrului Cultural „Drăgan Muntean”, Costi Dumitru, Gabi Nicolae, Aida Busuioc, Cristian Fodor, acompaniați de Grupul Instrumental condus de prof. George Cîlțea, Lena Miclăuș, Ionuț Fulea și Grupul Instrumental „Codru de România”.

SÂMBĂTĂ, 1 octombrie 2022, ora 17:00
Mihaela Oprea, Quas, Art Artventure, Alex de la Orăștie.
De la ora 20:00 va urca pe scenă câștigătorul concursului „Vocea României” 2019, Dragoș Moldovan & Live Band, iar seara se va încheia cu un concert extraordinar de la ora 21:00, susținut de Amna & Live Band.

DUMINICĂ, 2 octombrie 2022, ora 17:00
Spectacol folcloric susținut de interpreții: Cătălina Furdui, Cristian Țăran, Cristina Muntean, Nicolae Flaviu Cristea, Ovidiu Homorodean, Ciprian Roman, acompaniați de Grupul Instrumental condus de prof. George Cîlțea, Simi Deac și Geanina Nana Buzan și Luminița Pușcaș.
Spectacolul va fi prezentat de Cristina Ursu.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente