joi, mai 30, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEJudețul Hunedoara E PLIN DE DROGURI. Numai unde nu cauți nu găsești

Județul Hunedoara E PLIN DE DROGURI. Numai unde nu cauți nu găsești

Șase tineri din Deva, Simeria, Cristur, Hunedoara și Lupeni au fost prinși cu droguri asupra lor, la controale de rutină, întâmplătoare, în decurs de numai trei zile.

Minorul din Cristur cu vegetale

La data de 01 octombrie 2023,  în jurul orei 19:25, polițiștii Biroului Ordine Publică Deva au observat, pe o stradă din Deva, un tânăr care consuma băuturi alcoolice în spațiul public, motiv pentru care au trecut la legitimarea acestuia, stabilind că respectivul este un minor în vârstă de 17 ani, din satul Cristur.

Cu ocazia controlului bagajului (rucsac) pe care îl purta minorul, polițiștii au  găsit o borsetă în care se afla o cantitate de substanță vegetală uscată de culoare verde – olive, sub formă de muguri, introdusă într-un pachet de țigări și un dispozitiv de mărunțit tip “grinder”, care conținea fragmente vegetale uscate de culoare verde-olive.

Tânărul din Simeria și surpriza din bagaj

La data de 29 septembrie 2023, în jurul orei 20.55, polițiștii Biroului Ordine Publică Deva au depistat în pe o stradă din Deva un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Simeria. Cu ocazia controlului bagajului tânărului, polițiștii au găsit o cantitate de substanță solidă, de culoare brun-închisă.

Cristale și prafuri la Deva

La data de 30 septembrie 2023, în jurul orei 00:50, polițiștii Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Deva  au depistat, pe raza municipiului Deva, un tânăr de 27 de ani, în borseta căruia au fost găsite: o cantitate de substanță solidă, transparentă, sub formă de cristale, ambalată în folie din plastic, o cantitate de substanță solidă, albă, ambalată în folie din plastic și o cantitate de substanță pulverulentă, transparentă, ambalată, de asemenea, în folie din plastic, transparentă.  

Muguri la Hunedoara

În data de 29 septembrie 2023, la ora 23:20, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Hunedoara, au identificat doi tineri pe un bulevard din Hunedoara, iar  în urma controlului corporal, asupra unui dintre cei doi, un tânăr de 20 de ani, din Hunedoara, a fost găsită o foiță pentru rulat țigarete și o bucată de folie de aluminiu (staniol), în care se aflau doi muguri de substanță vegetală de culoare verde (olive).

Minorii din Lupeni preferă cristalele

La data de  29 septembrie 2023, în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Lupeni au găsit  în fața unui bloc de locuințe din Lupeni un pliculeț care conținea o substanță de culoare albă, sub formă de cristal.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că plicul în cauză ar aparține unor minori în vârstă de 17 ani, ambii din Lupeni.

În cazurile prezentate, probele materiale au fost ridicate în vederea continuării verificărilor, fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, cercetările fiind preluate de polițiștii S.C.C.O. Hunedoara.

Sursa: IPJ Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente