miercuri, mai 22, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEACCIDENT SAU SINUCIDERE? Un om a murit strivit sub un camion la...

ACCIDENT SAU SINUCIDERE? Un om a murit strivit sub un camion la Bănița, lângă Petroșani.

Ce au găsit pompierii la locul accidentului

Pompierii Detașamentului Petroșani intervin, luni după-amiază, la un accident rutier produs în localitatea Bănița, la mai puțin de 10 km de Petroșani, pe DN 66.

Accidentul a fost cauzat de coliziunea dintre un autoturism și un autocamion, iar o persoană, rămasă încarcerată, a decedat.

Pentru operațiunea de descarcerare, un echipaj de la Detașamentul Deva se deplasează la fața locului, cu o autospecială de tip „Descarcerare Grea”.

Sursa: ISU Hunedoara

Ce au aflat polițiștii. Cum s-a întâmplat accidentul

Luni, 2 octombrie, în jurul orei 17:40, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Petrila, care conducea un autoturism pe DN 66, la ieșirea din localitatea Bănița, spre Petroșani (pe direcția Hațeg-Petroșani), a pătruns pe contrasens și a lovit frontal un ansamblu de vehicule (autoutilitară cu semiremorcă) ce era condus de un bărbat de 43 de ani, din comuna Pui.

În urma impactului, conducătorul autoturismului a decedat. El era singur în autoturism.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii evenimentului rutier.

Sursa: IPJ Hunedoara

Având în vedere viteza autoturismului la impactul cu camionul și faptul că nu există urme de frânare, surse din anchetă au declarat pentru newshd.ro că nu este exclusă ipoteza provocării intenționate a coliziunii, adică sinuciderea conducătorului autoturismului.

Foto: ISU HUnedoara
Foto: ISU Hunedoara
Foto: ISU Hunedoara
VIDEO: ISU Hunedoara
ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente