luni, mai 20, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEPREMIERĂ MEDICALĂ la Spitalul Județean de Urgență din Deva

PREMIERĂ MEDICALĂ la Spitalul Județean de Urgență din Deva

Miercuri, 4 octombrie, la Spitalul Județean de Urgență din Deva au fost efectuate, ÎN PREMIERĂ, proceduri medicale la Compartimentul de Cardiologie Intervențională și Cateterism Cardiac.

Opt pacienți, cu vârste cuprinse între 42 și 69 de ani, internați cu programare în cadrul secției Cardiologie, au fost supuși unor proceduri coronarografii diagnostice, proceduri de coronarografie și angioplastie coronariană cu implant de stenturi farmacologic active.

Numărul total de stenturi implantate a fost de 10.

Laurențiu Nistor, președintele Consiliului Județean Hunedoara: ”Felicit echipa de lucru mixtă, compusă din cadre medicale din Timișoara și Deva: Dr. Milovan Slovenski, Dr. Alexandru Gheorghiu, Dr. Constantin Blaj, Dr. Cătălin Popa, Dr. Patricia Blaj, Dr. Elisabeta Gruescu, As. Robert Diriczi, As. Aura Ionescu, As. Ildiko Nandrea, As. Daniela Draia și As. Anca Moldovan.”

”Felicit conducerea Spitalului Județean de Urgență din Deva pentru această premieră medicală și pentru eforturile pe care le depune pentru a transforma spitalul din Deva într-o unitate medicală de înaltă performanță!” – a transmis Laurențiu Nistor, Președintele Consiliului Județean Hunedoara, instituție care are în subordine Spitalul Județean de Urgență din Deva.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente