duminică, mai 5, 2024
No menu items!
AcasăPoliticăCONFIRMARE: Nicolae-Florin Oancea este candidatul PNL pentru un nou mandat de primar...

CONFIRMARE: Nicolae-Florin Oancea este candidatul PNL pentru un nou mandat de primar al Devei

Fără nicio surpriză, primarul în funcție al municipiului Deva, Nicoale-Florin Oancea a fost votat în unanimitate de colegii săi drept candidat al PNL la alegerile din 9 iunie 2024 pentru funcția de primar al municipiului Deva.

În această după-amiază, la Deva, a avut loc ședința Comitetului Director Județean al PNL. Au fost validate candidaturile la funcția de primar al municipiului Deva și la cea de președinte al Consiliului Județean Hunedoara.

Nicolae-Florin Oancea este primar al Devei din decembrie 2017. El este și președintele organizației municipale PNL Deva.

Ce a declarat primarul Devei, Nicolae-Florin Oancea:

”Le mulțumesc colegilor care m-au votat în unanimitate să reprezint PNL, pentru încă un mandat la Primăria Municipiului Deva.

Îi felicit și le doresc succes și celorlalți colegi ai mei care au fost validați în ședința de astăzi.

Îmi doresc să finalizez toate proiectele începute în Deva, indiferent de finanțare: europeană, guvernamentală sau de la bugetul local. Devenilor le transmit că mă voi implica în continuare în dezvoltarea orașului și îi asigur, încă o dată, că le voi rezolva problemele care țin de mine, ca primar, și de administrația publică locală.– a declarat primarul Devei, Nicolae-Florin Oancea.

Facem administrație pentru oameni și împreună cu oamenii.

Cu răbdare, înțelegere și încredere unii în ceilalți, vom moderniza împreună Deva! – a transmis primarul municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea.

CITEȘTE ȘI:

PE ACELAȘI SUBIECT:

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente