miercuri, mai 15, 2024
No menu items!
AcasăAdministrațieLa TRECEREA MORȚII de la Sântandrei, pe DN7, se va construi un...

La TRECEREA MORȚII de la Sântandrei, pe DN7, se va construi un PASAJ SUBTERAN pentru pietoni

Cea mai periculoasă trecere pentru pietoni, situată între Deva și Simeria, pe DN 7, în dreptul localității Sântuhalm și a fabricii de biciclete DHS, se va transforma într-un un PASAJ SUBTERAN pentru pietoni.

Aici au avut loc, de-a lungul timpului, mai multe accidente rutiere mortale, ceea ce a dus la un protest al localnicilor, cu lumânări în mâini, în 2018. Foto: Facebook/Iulius Gelu Bedea – Primarul Orașului Simeria

Astăzi, DRDP Timișoara a anunțat că a fost atribuită realizarea unui studiu de fezabilitate și a unui proiect pentru un pasaj pietonal subteran în această zonă. Termenul de finalizare studiu + proiect este de 5 luni (150 de zile).

”La DRDP Timișoara a fost stabilit rezultatul procedurii de atribuire a contractului de achiziție publică având ca obiect „Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect pentru Autorizarea Lucrărilor de Construire pentru realizarea obiectivelor de investiții:

(…)

Lot 2 Amenajare pasaj pietonal subteran DN 7 în zona km 383+830, în localitatea Sântandrei, jud. Hunedoara;

(…)

Ofertantul desemnat câștigător este TQM Management SRL, cu preţul de 288.000 lei, fără TVA, pentru fiecare lot în parte. Durata de elaborare a proiectului pentru fiecare lot este de 150 zile de la data semnării contractelor.

Aceste obiective vor contribui la fluidizarea traficului, reducerea numărului de accidente, creșterea siguranței rutiere pentru pietoni și șoferi, reducerea emisiilor poluante și a costurilor de operare. – a transmis DRDP Timișoara.

Trecerea de pietoni de la Sântandrei se află pe teritoriul administrativ al orașului Simeria. Foto: Facebook/Iulius Gelu Bedea – Primarul Orașului Simeria
ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente