joi, mai 30, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEMASCAȚII au spart ușile TRAFICANȚILOR DE DROGURI din Hunedoara. Aceștia vindeau stupefiante...

MASCAȚII au spart ușile TRAFICANȚILOR DE DROGURI din Hunedoara. Aceștia vindeau stupefiante minorilor – VIDEO

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au efectuat 3 de percheziții domiciliare, în județele Alba, Hunedoara și Cluj, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2022 – 2023, 3 persoane ar fi vândut droguri de risc și noi substanțe psihoactive mai multor consumatori, printre care și persoane minore, în județul Alba, cu precădere în municipiul Alba Iulia.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 50 de grame de substanță cristalină de culoare albă, două grame de masă vegetală, cântare electronice,  telefoane mobile, o tabletă, alte articole care ar fi fost folosite la porționare, ambalare și consum, precum și sume de bani.

Polițiștii au audiat 18 persoane, în calitate de martori.

Față de un bărbat, de 33 de ani, din Alba Iulia, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, iar, ulterior, acesta a fost prezentat Tribunalului Alba, care a dispus arestarea sa preventivă, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

La percheziții au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, precum și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca.

Sursa: Poliția Română
ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente