luni, aprilie 15, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEUrmărit internațional, CAPTURAT la Deva. Circula în crucea nopții prin oraș, fără...

Urmărit internațional, CAPTURAT la Deva. Circula în crucea nopții prin oraș, fără nicio grijă

Un bărbat din municipiul Hunedoara, dat în urmărire internațională, a fost prins de polițiștii deveni luni noaptea, în traficul din oraș. Hunedoreanul, în vârstă de 34 de ani, are o condamnare definitivă pentru comiterea infracțiunii de furt în Bulgaria.

La data 08 mai 2023, în jurul orei 01:00, poliţiştii au oprit în trafic, pe raza municipiului Deva, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 34 ani, din municipiul Hunedoara.

În urma verificărilor în bazele de date ale Poliției Române, poliţiştii au stabilit că bărbatul figurează cu o semnalare „arestare în vederea extrădării” emisă de către autoritățile din Bulgaria, fiind condamnat definitiv pentru comiterea, pe teritoriul acestui stat, a unei infracţiuni de furt.

Bărbatul, care se afla în urmărire internaţională, a fost reţinut de poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Hunedoara şi urmează a fi prezentat magistraţilor Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, în vederea luării măsurilor legale.– a transmis IPJ Hunedoara.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente