miercuri, mai 22, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEUn muncitor A MURIT în staţia C.F.R. Deva, luni dimineața, în ACCIDENT...

Un muncitor A MURIT în staţia C.F.R. Deva, luni dimineața, în ACCIDENT DE MUNCĂ

La data de 08 mai 2023, în jurul orei 09:15, poliţiştii Postului de Poliție TF Deva au fost sesizați cu privire la faptul că un muncitor aflat pe șantierul de la hala de întreținere şi mentenanță din Stația C.F.R. Deva a fost accidentat.

Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a constatat faptul că la hala de întreținere şi mentenanță a avut loc un accident de muncă, un angajat al unei societăţi comerciale, în vârstă de 60 de ani, din Deva, în timp efectua manevre de turnare beton la calea de acces spre hala menționată, aflata în construcție, fiind lovit în zona capului de brațul utilajului de pompare a betonului, ca urmare a desprinderii acestuia din suportul fixat în spatele cabinei autoutilitarei.

La fața locului a intervenit un echipaj al ambulanţei Deva, care i-a acordat muncitorului primul ajutor și l-a transportat la o unitate medicală, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate, unde, din păcate, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, ancheta urmând a stabili circumstanţele în care a survenit accidentul de muncă.

Sursa: IPJ Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente