miercuri, mai 22, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATERoger Federer a ajuns în România. O frumoasă poliţistă de frontieră s-a...

Roger Federer a ajuns în România. O frumoasă poliţistă de frontieră s-a fotografiat cu marele campion

Elveţianul Roger Federer a venit în România, în această dimineaţă. Anunţul a fost făcut Poliţia de Frontieră, care a postat o poză cu marele campion elveţian.

„A fost o onoare să îi spunem bun venit în România lui Roger Federer!” – a comunicat Poliţia de Frontieră sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 10:00.

Postarea de pe pagina de Facebook a Poliţiei de Frontieră Române a fost ilustrată cu fotografia unei frumoase angajate a instituţiei, evident încântată să fie alături de legenda tenisului mondial, Roger Federer.

Campionul tenisului se află în țara noastră pentru a filma o reclamă, potrivit Digi24. Fostul mare sportiv ar fi venit în România pentru a filma o reclamă, la Buftea, pentru compania germană de autoturisme Mercedes Benz.

Roger Federer ar fi avut, inițial, planificată o întâlnire și cu fostul mare tenismen Ilie Năstase – informează gsp.ro.  Fostul mare sportiv român l-a invitat pe Federer să filmeze câteva secvențe care ar urma să apară în documentarul lui, „Nasty”, însă Roger Federer a refuzat politicos invitația, anunțându-l că îl va primi pe Ilie Năstase în Elveția, când programul îi va permite. 

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente