sâmbătă, mai 18, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATECSM Deva şi Corvinul Hunedoara S-AU CALIFICAT în finala barajului de promovare...

CSM Deva şi Corvinul Hunedoara S-AU CALIFICAT în finala barajului de promovare în Liga a II-a de fotbal

Succes pe linie, sâmbătă după-amiază, pentru echipele hunedorene CSM Deva şi Corvinul Hunedoara aflate în cursa pentru promovare în Liga a II-a de fotbal. Ambele echipe s-au calificat în finala barajului de promovare în Liga a II-a.

CSM Deva a făcut astăzi un egal cât o victorie

CSM Deva s-a calificat în finala barajului de promovare în Liga a II-a. Fotbaliştii deveni, care câştigaseră primul meci în deplasare, la Șoimii Lipova, cu 1-0, au remizat în retur, în această seară, scor 2-2.

Săptămâna viitoare, CSM Deva va juca turul finalei acasă, cu CSM Reșița.

„Băieții s-au dăruit exemplar și, iată, au ajuns în finală. Să dea Dumnezeu să câștigăm meciul de acasă și apoi va fi returul de la Reșița. Promovarea în Liga a II-a depinde doar de jucători! Am spus-o, și o repet: suntem pregătiți să finanțăm echipa și în Liga a II-a! Le doresc succes băieţilor noştri!” – a scris primarul Devei, Florin Oancea, pe pagina sa de Facebook.

Suporterii deveni au umplut tribunele stadionului de la poalele Cetăţii, sâmbătă după-amiază

Corvinul Hunedoara a câştigat şi meciul de acasă cu Gloria Bistriţa tot cu 2-1, ca şi în deplasare

FC Corvinul Hunedoara s-a calificat, astăzi, în finala barajului de promovare în Liga a II-a cu o victorie în retur, pe teren propriu, scor 2-1, în faţa echipei Gloria Bistriţa. Hunedorenii au învins şi în meciul tur, în deplasare, echipa Gloria Bistriţa, cu acelaşi scor de 2-1.

Celebrul Bogdan Lobonţ, unul dintre cei mai buni portari din istoria echipei naționale de fotbal, care este, de astăzi, Cetăţean de Onoare al municipiului Hunedoara, a dat lovitura de start a meciului din această după-amiază.

Săptămâna viitoare, FC Corvinul 1921 Hunedoara va întâlni, în dublă manşă, Unirea Ungheni, grupare care a trecut cu 3-2 de FC Bihor! Meciurile vor avea loc pe 3 iunie (la Ungheni) şi pe 7 iunie, la Hunedoara.

Suporterii hunedoreni au fost, ca întotdeauna, al 12-lea jucător şi au purtat Corvinul spre victorie. Conform oficialilor clubului, peste 9.000 de spectatori au fost, sâmbătă, în tribunele stadionului din Hunedoara. Foto: Facebook/Sebastian Popescu
ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente