vineri, aprilie 19, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEȘoferul cel mai beat din ultima săptămână are 40 de ani. O...

Șoferul cel mai beat din ultima săptămână are 40 de ani. O tânără de 28 de ani e pe locul II. Vezi cine s-a mai calificat

Poliția județului Hunedoara a comunicat, luni, lista cu cei care au pus în pericol siguranţa circulaţiei pe drumurile publice.

  • La data de  21 aprilie 2023, în jurul orei 06:50, poliţiştii au oprit în trafic, pe strada Revoluției, din Uricani, autoturismul condus de un bărbat de 46 de ani, din orașul Uricani. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul aflat la volan nu posedă permis de conducere, iar asigurarea obligatorie de răspundere civilă a maşinii avea valabilitatea expirată (motiv pentru care a fost reținut certificatul de înmatriculare al autoturismului și plăcuțele de înmatriculare ale acestuia).

Locul II – Tânără de 28 de ani din Vulcan

  • În data de 22 aprilie 2023, poliţiştii au depistat în trafic, pe  strada Preparației, din municipiul Vulcan, o tânără de 28 de ani, din municipiul Vulcan, care conducea un autoturism, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest a tinerei, a rezultat o concentraţie de 0,84 mg/l, alcool pur în aerul expirat.             
  • La data 23 aprilie 2023, în jurul orei 05:20, poliţiştii au oprit în trafic, pe calea Zarandului, din Deva, autoturismul condus de un tânăr de 25 de ani, din municipiul Hunedoara. Conducătorul auto a fost supus testării cu aparatul alcooltest, rezultând valoarea de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.
  • La data de 22 aprilie 2023, în jurul orei 10:10, poliţiştii au depistat în trafic,  pe strada Sanatorului, din orașul Geoagiu, un bărbat de 36 de ani, din municipiul Sibiu,  care conducea un autoturism fără a deține permis de conducere.

Locul I – Bărbat de 40 de ani din municipiul Hunedoara

  • La data de 22 aprilie 2023, în jurul orei 20:25, poliţiştii au oprit în trafic pe str. Elisabeta Mărgineanu, din municipiul Hunedoara, un autoturism  la volanul căruia se afla un bărbat de 40 de ani, din Hunedoara. În urma testării bărbatului cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentraţie de 1,16 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
  • La data de 23 aprilie 2023, în jurul orei 20:50, polițiștii au oprit în trafic, pe raza localității Fizești, un autoturism care circula pe D.C. 64, din direcția Galați-Fizești. Conducătorul auto, un bărbat de 50 de ani, din comuna Pui, a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,29 mg/l,  alcool pur în aerul expirat (fapt ce constituie contravenție, motiv pentru care a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.305 de lei), iar în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că respectivul nu deține permis de conducere.
  • La data de 23 aprilie 2023, în jurul orei 14:45, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat cu privire la faptul că în timp ce conducea un autoturism pe strada Moților, din municipiul Brad, ar fi fost tamponat din spate de un alt autoturism, al cărui șofer s-ar afla sub influența băuturilor alcoolice.

Locul III – Bărbat de 37 de ani din Bucureșcii Bradului

  • La fața locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Formațiunii Rutiere, care au constatat faptul că un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Bucureșci, în timp ce conducea un autoturism pe strada Moților, din direcția de mers Crișcior-Brad, a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul care circula în faţa sa.  În urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest, a rezultat faptul că bărbatul de 37 de ani a prezentat o concentraţie de  0,76 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
  • La data de 23 aprilie 2023, în jurul orei 20:00,  poliţiştii Formațiunii Rutiere Brad au depistat în trafic, pe strada General Vasile Milea, din Brad, un bărbat de 29 de ani, din comuna Ribiţa, care conducea un autoturism având montate plăcuțe cu numere de înmatriculare provizorii expirate din anul 2017, autoturismul nefiind înmatriculat în circulaţie.

 În  cauzele prezentate, poliţiştii au  întocmit dosare de cercetare penală

Sursa: IPJ Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente