vineri, aprilie 19, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEHOȚIE LA SPĂLĂTORIE: Un băiat de 15 ani a dat lovitura vieții...

HOȚIE LA SPĂLĂTORIE: Un băiat de 15 ani a dat lovitura vieții lui într-o spălătorie auto din Deva

Deva. Un minor de 15 ani a fost reţinut preventiv pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

La data de 24 aprilie 2023, în jurul orei 10:30, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de către reprezentantul unei spălătorii auto din Deva cu privire la faptul că, în noaptea de  23/24 aprilie 2023, o persoană necunoscută a pătruns prin forțarea ușii de acces în incinta spălătoriei, de unde a sustras casetele de colectare a bancnotelor (prejudiciul estimat fiind de peste 17.000 de lei – aproximativ 3.500 euro).

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Deva au identificat un minor în vârstă de 15 ani, din Deva, bănuit de comiterea faptei reclamate.

Față de cel în cauză, poliţiştii au luat măsura preventivă a reținerii, pe o durată de 24 ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, acesta urmând să fie prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea luării măsurilor legale.

Sursa: IPJ Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente