duminică, aprilie 14, 2024
No menu items!
AcasăAdministrațieDEVA: Începe asfaltarea primului tronson al Bulevardului 22 Decembrie

DEVA: Începe asfaltarea primului tronson al Bulevardului 22 Decembrie

De miercuri, 21 februarie 2024, ora 08:00, vor începe lucrările de reparație a covorului asfaltic de pe Bulevardul 22 Decembrie.

În prima fază a lucrărilor, se va freza covorul asfaltic vechi și se va turna covor asfaltic nou, între intersecția cu Bulevardul Nicolae Bălcescu (zona ”Ceangăi”) și intersecția străzilor Carpați și Mărăști (”Poșta Nouă”), pe ambele sensuri.

Circulația rutieră se va desfășura pe câte o bandă pe sens, până la finalizarea lucrărilor.

Zona în care se vor efectua lucrările va fi semnalizată corespunzător cu balize și indicatoare rutiere.

Primăria Municipiului Deva face un apel la cetățenii care parchează mașinile pe Bulevardul 22 Decembrie, pe tronsonul menționat, să elibereze banda 1 de circulație care actualmente este folosită pentru parcare.

După modernizarea trotuarelor și amenajarea pistelor de biciclete, pe ambele sensuri ale Bulevardului 22 Decembrie, urmează turnarea covorului asfaltic nou.

După finalizarea lucrărilor de pe acest tronson, refacerea covorului asfaltic va continua și pe alte bulevarde din municipiul Deva.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Deva

NewsHD.ro este un proiect jurnalistic independent.
NewsHD.ro nu este finanţat din bani publici, sub nicio formă, nici direct, nici indirect, de nicio instituție sau autoritate a statului român.
NewsHD.ro nu este finanţat de niciun partid politic.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente