duminică, aprilie 14, 2024
No menu items!
AcasăAdministrațieTârgul de Mărțișor se deschide la Deva sâmbătă, 24 februarie

Târgul de Mărțișor se deschide la Deva sâmbătă, 24 februarie

Primăria Municipiului Deva organizează Târgul de Mărțișor, pe platoul din fața Centrului Cultural ,,Drăgan Muntean”. Târgul se va desfășura în perioada 24 februarie – 8 martie 2024.

Evenimentul este dedicat exclusiv produselor handmade și florilor de sezon și își propune promovarea vechiului obicei al dăruirii, la început de primăvară, a micilor obiecte artizanale cu rol protector, precum și a meșteșugului care stimulează creativitatea, originalitatea și inspirația ce dau naștere unor mărțișoare deosebite.

Vizitatorii târgului vor avea ocazia să aleagă dintre sute de produse unicat, expuse în peste 35 de standuri – de la mărțișoare tradiționale la mărțișoare inedite, realizate manual, din lemn, sticlă, țesături, cristale sau plante.

Târgul de Mărțișor de la Deva va fi deschis zilnic, între orele 10:00-18:00.

Mărțișoare se mai comercializează și în alte zone din oraș: zona Pieței Centrale Agroalimentare, zona Parcului Opera, Ulpia și Spitalul Județean Deva, zona Hotel Deva, cartierele Dacia și Micro 15.

Comercianții pot obține informații suplimentare la Primăria Municipiului Deva – Serviciul Administrare Domeniu Public şi Privat (Piaţa Unirii, nr. 16, telefon 0254.217.895), de luni până joi – între orele 08:00-16:00 și vineri – între orele 08:00-13:00.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Deva

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente