sâmbătă, mai 11, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTULTIMA ORĂ: INCENDIU PUTERNIC în Deva, pe strada Depozitelor, în această noapte!

ULTIMA ORĂ: INCENDIU PUTERNIC în Deva, pe strada Depozitelor, în această noapte!

În această noapte, marţi spre miercuri 18 ianuarie, pompierii hunedoreni au acționat mai mult de 4 ore pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de piese auto și anvelope de pe strada Depozitelor din municipiu Deva.

La sosirea echipajelor operative, incendiul se manifesta generalizat pe o suprafață de circa 500 metri pătrați, cu o foarte mare degajare de fum și cu posibilitatea de extindere a flăcărilor la o altă hală din apropiere.

Desfășurare impresionantă de forțe

ISU Hunedoara a intervenit la fața locului cu 3 subunități și 7 autospeciale pentru stingerea incendiului. Au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Deva, în sprijinul cărora s-au alocat forțe din cadrul detașamentelor Hunedoara, Orăștie și Secției Ilia, sub coordonarea prim-adjunctului inspectorului-șef.

Au existat multiple posibilități de extindere a incendiului, având în vedere faptul că au existat materiale plastice care au ars.

Pompierii au luptat 4 ore cu flăcările și se află la locul incendiului și miercuri dimineața

Pompierii au localizat prompt incendiul după care au acționat mai bine de 4 ore pentru lichidarea acestuia.

Un echipaj de pompieri care încadrează o autospecială de lucru cu apă și spumă se află în continuare, la fața locului, miercuri dimineața, în supraveghere.

Prefectul județului și șeful ISU Hunedoara au participat la intervenție

La fața locului s-a aflat și Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, împreună cu Inspectorul șef ISU Hunedoara, Alin Nasta.

”În ceea ce privește acest caz, se vor face cercetări exacte și vom afla care au fost cauzele pornirii incendiului, însă vreau să transmit întregii populații din județul Hunedoara că trebuie să fie precauți și trebuie să fie conștienți că printr-un minim de diligențe putem să prevenim aceste situații.

ISU face în permanență acțiuni de prevenție împotriva incendiilor, iar dacă aveți nelămuriri sau nevoie de îndrumări nu vă feriți să îi abordați.” a declarat Prefectul județului Hunedoara Călin Petru Marian.

Pagubele materiale înregistrate în urma incendiului urmează a fi evaluate.

Din fericire, nu au existat victime.

.
.
.
.

Sursa: Instituţia Prefectului – Judeţul Hunedoara/ ISU Hunedoara

Ne poți urmări și pe Facebook

Dacă ai o știre, scrie-ne la: contact@newshd.ro

NewsHD.ro este un proiect jurnalistic independent.

NewsHD.ro nu este finanţat din bani publici, sub nicio formă, nici direct, nici indirect, de nicio autoritate a statului român.

NewsHD.ro nu este  finanţat de niciun partid politic.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente