marți, februarie 27, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTTrei elevi DROGAŢI din judeţul Hunedoara au ajuns la Urgenţe. Ancheta DIICOT...

Trei elevi DROGAŢI din judeţul Hunedoara au ajuns la Urgenţe. Ancheta DIICOT a fost declanşată

Alerta a fost dată la o şcoală din Petroşani, marţi, după ce unor elevi de 14 ani, ce păreau drogaţi, li s-a facut rău brusc în curtea unităţii de învăţământ.

„Astăzi, în jurul orei 10:10, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că în curtea unei unităţi de învăţământ din Petroşani se află trei minori care par a se afla sub influenţa unor substanţe psihotrope.” – au comunicat poliţiştii hunedoreni.

Cei trei elevi, cu toţii în vârstă de 14 ani, erau sub influenţa unor substanţe stupefiante


Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului i-au identificat pe cei trei minori, toţi în vârstă de 14 ani, elevi ai şcolii respective.
Cei trei au fost preluaţi de un echipaj medical și transportați la Spitalul de Urgenţă Petroşani, unde le-au fost acordate îngrijiri medicale, analizele medicale indicând, în cazul lor, posibilitatea prezenţei în organism a unei substanţe psihotrope.

Dosar penal


În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal, cercetările urmând a fi continuate de către ofiţerii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Hunedoara, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., conform competențelor, în vederea stabilirii circumstanţelor comiterii faptelor şi a luării măsurilor legale.
” – a transmis IPJ Hunedoara.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente