duminică, aprilie 28, 2024
No menu items!
AcasăAdministrațieDeva primește încă 1,36 milioane de euro pentru renovarea a două noi...

Deva primește încă 1,36 milioane de euro pentru renovarea a două noi grădinițe din oraș

Municipiul Deva a primt aprobarea finanțării pentru două noi obiective prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) – a anunțat, miercuri, ministerul Dezvoltării. Valoarea finanțării este de aproximativ 1,36 milioane de euro.

Cele două noi obiective din Deva care au primit finanțarea pentru renovare pe fonduri europene prin Componenta C5 – Runda 2 – Valul renovării sunt:

  • Renovarea energetică a Grădiniței cu Program Prelungit nr. 2 – Aleea Scărișoara, nr. 3 din municipiul Deva – valoarea finanțării este de 3.017.813,97 lei cu TVA
  • Renovarea energetică a Grădiniței cu Program Normal nr.3 – Aleea Teilor din Municipiul Deva – valoarea finanțării este de 3.695.703,25 lei cu TVA

Aceste proiecte care au obținut astăzi finanțarea se alătură celorlalte investiții în renovarea unităților de învățământ din municipiul Deva, realizate cu fonduri europene nerambursabile.

Ministerul Dezvoltării finanțează 174 de noi investiții, în 94 de localități din România, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) – a anunțat, miercuri, ministrul Dezvoltării, Cseke Attila.

Proiectele, în valoare totală de 1.243.373.586,46 de lei, au fost depuse în cadrul celei de-a doua runde de atragere de fonduri pe componentele C5 – Valul Renovării și C10 – Fondul Local din PNRR.

Ne poți urmări și pe Facebook

Dacă ai o știre, scrie-ne la: contact@newshd.ro

NewsHD.ro este un proiect jurnalistic independent.

NewsHD.ro nu este finanţat din bani publici, sub nicio formă, nici direct, nici indirect, de nicio autoritate a statului român.

NewsHD.ro nu este  finanţat de niciun partid politic.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente