joi, mai 30, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATESurse: Se deschide primul segment din mult-așteptata autostradă A1 Sibiu-Pitești, în 15...

Surse: Se deschide primul segment din mult-așteptata autostradă A1 Sibiu-Pitești, în 15 decembrie

Asociaţia Pro Infrastructură a transmis, marţi seară, că ”primii şi ultimii kilometri de autostradă din 2022” ar putea fi cei de pe primul lot din Autostrada A1 Sibiu – Piteşti.

Asociația Pro Infrastructură:

”Primii și ultimii kilometri de autostradă din 2022. Umblă vorba prin târg că 15 decembrie este data asumată încă neoficial pentru inaugurarea primei secțiuni din mult-așteptata Autostradă A1 Sibiu-Pitești.

Austriecii de la Porr au noroc de vreme perfectă ca să finalizeze ultimele elemente necesare deschiderii circulației: hidroizolația pe câteva poduri, straturile de asfalt pe unele zone și restul de marcaje rutiere și parapete de protecție. Constructorul are toate șansele să dea lotul în folosință în jur de 15 decembrie, înainte de termenul contractual.

Chiar dacă vorbim de doar 13,17 kilometri între Șelimbăr și Boița, ciotul este foarte important pentru traficul de tranzit, scutind șoferii de aglomerația din Tălmaciu și de intersecția DN1-DN7, dar și pentru localnicii care vor scăpa în mare măsură de zgomot, poluare și de pericolul traversării drumului național.– a comunicat Asociația Pro Infrastructură.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente