test
sâmbătă, iunie 22, 2024
No menu items!
AcasăOPINIIŞi-a făcut Ciucă nevoile între Rucăr şi Bran? Ce credeţi? Daţi un...

Şi-a făcut Ciucă nevoile între Rucăr şi Bran? Ce credeţi? Daţi un SMS la USR

USR a amplasat, joi, un ecran de mari dimensiuni în Piața Victoriei, în apropiere de sediul Guvernului, pe care au fost proiectate pe parcursul întregii zile mesaje care sunt din partea cetățenilor, în contextul împlinirii unui an de când actuala coaliţie a preluat guvernarea.

Membrii USR au făcut apel la cetăţeni, pe reţelele de socializare, să trimită SMS-uri (tarifate) cu mesaje pentru Guvern.

În decurs de o oră au fost transmise aproximativ 400 de mesaje, au precizat reprezentanţii USR.

Ecranul a fost fi menţinut în piaţă până la ora 21:00. 

Deputata USR de Hunedoara, Pollyanna Hangan, și-a îndemnat susținătorii să trimită SMS-uri (cu taxă) cu mesaje pentru Ciolacu şi Ciucă, proiectate pe marele ecran al USR din Piaţa Victoriei.

Membrii USR care au avut ideea genială par a fi discipolii lui Dan Diaconescu. Acesta a făcut avere din SMS-urile pe care telespectatorii le trimiteau la OTV, în emisiunea ”Dan Diaconescu Direct.”

Oamenii erau îndemnați să-și exprime opinia: ”Și-a făcut Cioacă nevoile între Rucăr și Bran? Trimiteți SMS la numărul… cu mesajul DA sau NU”

Tarif/SMS: 0,44 euro, TVA inclus.

O bună idee de afacere. Preluată, arc peste timp, de USR.

Doar că acum SMS-ul e cu Ciucă, nu cu Cioacă. Iar USR este noul OTV.

La OTV, 64% dintre telespectatori au fost de părere că DA, la oprirea între Rucăr și Bran, Cioacă și-a făcut nevoile. Şi au dat SMS. Ratingul făcut de marele ecran al USR a fost ceva mai mic decât cel de pe micul ecran al OTV, mesajele au fost mai puţine pe ecranul din Piaţa Victoriei. Discipolii nu şi-au întrecut maestrul.

Dacă ai o știre, scrie-ne la: contact@newshd.ro

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente