luni, aprilie 29, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEÎN TOP: CAS Hunedoara - laureată a Galei excelenței medicale Romanian Healthcare...

ÎN TOP: CAS Hunedoara – laureată a Galei excelenței medicale Romanian Healthcare Awards 2023

Juriul internațional al Romanian Healthcare Awards a anunțat finaliștii și premianții celei de-a patra ediții a competiției excelenței medicale, care s-a desfășurat în perioada 15 septembrie – 15 decembrie 2023.

Cei 28 de membri ai juriului din România, Polonia, Bulgaria, Portugalia, Norvegia, Germania, Irlanda, Republica Moldova, Danemarca au evaluat și premiat aplicațiile la cele 7 categorii ale competiției din acest an. 

Un motiv de mândrie pentru hunedoreni – Casa de Asigurări de Sănătate Hunedoara este  în TOP, printre cei mai buni

CAS Hunedoara a primit premiul de excelență la categoria ”Campania medical a anului”. O realizare deosebită, în condițiile în care trofeul categoriei a fost obținut de Digi 24, cu proiectul ”Avem același sânge”, cu o expunere mediatică uriașă.

”Nominalizarea și premiul de excelență decernat azi, la prestigiosul eveniment organizat de Spațiul Medical, sunt onorante pentru noi.

Campania medicală „ȘANSE REALE ÎN LUPTA CU CANCERUL. CUM PREVENIM, TRATĂM ȘI ÎNVINGEM BOALA SECOLULUI” a fost un real succes și a fost apreciată de juriul internațional, prezidat de doamna conf. univ. Diana Loreta Păun.

Le mulțumesc organizatorilor galei, dar și colegilor mei, în special doamnelor Ecaterina Cumpănașu și Nicoleta Pârva.

Această distincție o dedicăm tuturor pacienților oncologici din județul Hunedoara și vom lupta în continuare pentru a le asigura acces la detecție timpurie, diagnostic și tratament.” – a declarat Adrian-Nicolae David, Director general al Casei de Asigurări de Sănătate Hunedoara.

PREMIANȚII PRESTIGIOSULUI CONCURS, LA FIECARE CATEGORIE

Categoria „Medicul Anului”

Cătălin Cîrstoveanu, Medic Șef Terapie Intensivă Nou-născuți, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „M.S. Curie”, cu proiectul „Extinderea Centrului de Terapie Intensivă Neonatală Spital M.S. Curie”

Categoria „Spitalul Anului”

Dăruiește Viață, cu proiectul „#NoiFacemUnSpital”

Categoria „Campania Medicală a Anului”

Digi 24, cu proiectul „Avem același sânge”.

Categoria „Inovația Medicală a Anului”

Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, cu proiectul „Inima Artificială MAVIS”.

Categoria „Echipa Medicală a Anului”

Centrul Național Clinic de Recuperare Neuropsihomotorie pentru Copii „Dr. Nicolae Robănescu”, cu proiectul „Diagnostic precoce, opțiuni terapeutice complete și standarde extinse de îngrijire pentru atrofia musculară spinală, boală neurodegenerativă devastatoare a copilăriei”.

Categoria „Calitatea Serviciilor Medicale și Siguranța Pacientului”

Maternitatea Bucur – Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Ioan” București, cu proiectul „Îngrijirea personalizată a nou-născuților în secția de terapie intensivă: Kangaroo Mother Care”.

Categoria „Proiectul de Cercetare al Anului”

Institutul Național de Endocrinologie C. I. Parhon București, cu proiectul „Testarea comprehensivă prin tehnica NGS a bolilor monogenice”.

.

Sursa: spatiulmedical.ro

CITEȘTE ȘI:

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente