luni, aprilie 15, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEDr. Dorel Săndesc, desemnat de un juriu internaţional MEDICUL ANULUI 2022

Dr. Dorel Săndesc, desemnat de un juriu internaţional MEDICUL ANULUI 2022

Medicul Dorel Săndesc, CLINICA ATI – Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara, a fost desemnat MEDICUL ANULUI 2022.

Înalta distincţie a lumii medicale a fost acordată de către un prestigios juriu internaţional, în cadrul unei ceremonii de premiere a excelenţei medicale în România, ROMANIAN HEALTHCARE AWARDS (RHA) 2022, Bucureşti.

RHA este singura competiție în domeniul medical cu juriu internațional, reunind experți din România, Bulgaria, Franța, Republica Moldova, Norvegia, Belgia, Irlanda și Marea Britanie.

La Premiile RHA există 7 categorii de premiere. Pentru fiecare categorie au fost selectați mai mulți finaliști, care au primit Diploma de excelență. Câștigătorii fiecărei categorii au primit Trofeul.

MEDICUL ANULUI 2022 a fost desemnat Dorel SĂNDESC.

De asemenea, Asociația timişoreană pentru ATI „Aurel Mogoșeanu”, al cărei suflet este dr. Dorel Săndesc, a câştigat şi trofeul CAMPANIA ANULUI, pentru proiectele majore de voluntariat: Maratonul vaccinării, Caravanele medicale și educaționale organizate pentru persoane și grupuri vulnerabile din zone izolate, cămine de bătrâni, azil de noapte, închisori, cartiere mărginașe. De această campanie au beneficiat şi localităţi din judeţul Hunedoara.

La aceste premii conferite de juriul internaţional se adaugă:

  • GALA ELITELOR MEDICALE 2022 – TROFEUL PENTRU CEA MAI BUNA ECHIPĂ MEDICALĂ A ANULUI: CLINICA ATI, Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara.
  • GALA EXCELENŢEI BĂNĂŢENE 2022 – Diploma și trofeul în domeniul Medicină și Științe biologice: Dorel SANDESC.

Dorel Săndesc: „Făcându-ne treaba este felul nostru de a onora memoria Eroilor Revoluției de la Timișoara.”

Dedic aceste performanțe întregului personal medical din Timișoara!

Îmbrățișez cu drag sutele de voluntari (asistente medicale, studenți, rezidenți, medici specialiști și primari, cadre didactice ale UMF ,,V. Babeș”-de la asistenți la profesori universitari-, personal DSP, ISU, STS, Prefectură, Consiliul Județean, Primărie…) care prin dăruire, devotament și solidaritate au contribuit la realizarea unor Proiecte extraordinare, ce au inspirat întreaga țară!– a scris medicul Dorel Săndesc.

Profesor doctor Dorel Săndesc este originar din judeţul Hunedoara, comuna Orăştioara de Sus.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente