joi, mai 30, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEConsiliul Județean Hunedoara trimite ARCAȘII pe urmele lui Pablo Escobar - la...

Consiliul Județean Hunedoara trimite ARCAȘII pe urmele lui Pablo Escobar – la Medellín, Columbia

Consilierii județeni au votat astăzi, în ședință extraordinară, un proiect de hotărâre privind aprobarea asocierii Județului Hunedoara, prin Consiliul Județean Hunedoara, cu Federația Română de Tir cu Arcul, pentru participarea la evenimentele internaționale „Cupa Mondială Medelin Columbia” și „Campionatul Mondial Tineret Limerick Irlanda”.

Obiectul acordului îl reprezintă asocierea în vederea finanțării și realizării în comun a participării sportivilor hunedoreni și a antrenorului lor la evenimentele internaționale ”Cupa Mondială Medelin Columbia” și ”Campionatul Mondial Tineret Limerick Irlanda”, care sunt preconizate să aibă loc în 13-18 iunie 2023, respectiv 01-09 iulie 2023.

Consiliul Județean Hunedoara pune la bătaie 18.000 euro

Județul Hunedoara, prin Consiliul Județean Hunedoara, are obligația de a contribui la realizarea acțiunii cu suma de 90.000 lei (aproximativ 18.000 euro), sumă alocată din bugetul propriu al județului pe anul 2023 și va asigura plata următoarelor:

Cupa Mondială Medelin Columbia

  • Transport soprtivi și antrenor
  • Transfer aeroport – hotel – aeroport sportivi și antrenor
  • Cazare sportivi și antrenor
  • Înscriere concurs

Campionatul Mondial Tineret Limerick Irlanda

  • Transport soprtivi și antrenor
  • Transfer aeroport – hotel – aeroport sportivi și antrenor
  • Cazare sportivi și antrenor
  • Înscriere concurs

TOTAL: 90.000 lei (aproximativ 18.000 euro)

Medellín, orașul lui Pablo Escobar

Medellín este al doilea oraș ca mărime al Columbiei și sediul departamentului Antioquia. Orașul a devenit celebru în toată lumea datorită Cartelului de la Medellín, o organizație criminală care se ocupa cu traficul de droguri la nivel mondial. Orașul a fost considerat anterior drept cel mai periculos din lume din cauza asocierii sale cu cartelul Medellín, condus de Pablo Escobar.

Escobar fost ucis de poliția columbiană la data de 2 Decembrie 1993.

După aproape 30 de ani de la acel moment, rata crimelor în Medellín a scăzut cu 95%, iar sărăcia severă a scăzut cu 66%. Medellín este considerat în prezent mai sigur decât orașele americane Baltimore, St. Louis, Detroit și New Orleans.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente