duminică, aprilie 14, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTULTIMA ORĂ - ACCIDENT: Circulație blocată PE DN 68 Hațeg - Caransebeș,...

ULTIMA ORĂ – ACCIDENT: Circulație blocată PE DN 68 Hațeg – Caransebeș, în apropiere de Zeicani, județul HUNEDOARA

Luni, 13 martie 2023 – ORA 10:40

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 68 Hațeg-Caransebeș, la kilometrul 50, în apropierea localității Zeicani, județul Hunedoara, a avut loc o coliziune frontală în care au fost implicate două autoturisme.  Potrivit primelor informații, trei persoane au suferit leziuni, fiind evaluate medical.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri. Se estimează reluarea normală a circulației în 30 de minute (aproximativ la ora 11:10).

Comunicatul Poliției Județului Hunedoara

La data de 13 martie 2023, în jurul orei  09:55, Poliţia Oraşului Haţeg a fost sesizată despre faptul că pe DN68, pe raza localităţii Zeicani, a avut loc un accident rutier.

Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a constatat faptul că un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiul Vulcan, care conducea un autoturism din direcţia Haţeg – Oţelul Roşu, a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Simeria, care circula din sensul opus.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a doi tineri, unul în vârstă de 29 de ani, din Deva şi unul de 23 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 54 de ani şi a unei femei în vârstă de 50 de ani,  din municipiul  Vulcan, pasager în autoturismului condus de bărbatul în vârstă de 50 de ani.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul  săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă – a transmis IPJ Hunedoara.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente