marți, aprilie 30, 2024
No menu items!
AcasăAdministrațieAPA PROD Deva stă pe un MUNTE DE EURO. Ce sumă fabuloasă...

APA PROD Deva stă pe un MUNTE DE EURO. Ce sumă fabuloasă are la dispoziție operatorul de apă-canal

Consiliul Județean Hunedoara are contracte semnate pe fonduri europene de peste un miliard de euro – a anunțat, luni, Laurențiu Nistor, președintele CJ Hunedoara.

Peste un sfert din această sumă uriașă merge la Apa Prod SA Deva

Cel mai mare proiect pe care îl avem semnat este de 273 milioane de euro, pe apă și canalizare, pentru Apa Prod SA Deva – a declarat președintele CJ Hunedoara la televiziunea locală CNN Deva.

Anul trecut am terminat toată zona Văii Jiului, de la Uricani până la Petrila, tot s-a făcut.

Din acest an, ne vom apuca de lucru pe toată partea de nord a județului. Începând de la Baru Mare înspre Deva și până la ultima comună de la limita județului, până la Zam sau până în Apuseni.

Și o să fie iarăși un disconfort, sigur, tot județul va fi un șantier. Să faci o investiție de 273 de milioane de euro nu este de ici – de colo – a spus Laurențiu Nistor.

Ce avantaje vor avea hunedorenii de pe urma celor 273 de miliarde de euro investiți în rețeaua de apă-canal

După ce vom finaliza această investiție, pierderile de apă nu vor mai fi. Vrem ca la fiecare apartament să contorizăm apa. Cât consumi, exact atâta plătești, nu mai plătești pierderile. Sunt acum și contoare performante, care se pot citi de la distanță, prin telefon, tu poți să faci plata prin telefon, deci este un lucru deosebit. Sunt conducte de canalizare poate și de 100 de ani vechime, cât să reziste? Vom face o investiție care să fie cu adevărat pentru cetățeanul județului Hunedoara – a concluzionat președintele CJ Hunedoara, Laurențiu Nistor.

…….

NewsHD.ro este un proiect jurnalistic independent.

NewsHD.ro nu este finanţat din bani publici, sub nicio formă, nici direct, nici indirect, de nicio autoritate a statului român.

NewsHD.ro nu este  finanţat de niciun partid politic.

CITEȘTE ȘI:

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente