sâmbătă, mai 18, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATETREI FEMEI au ajuns astăzi la spital, în urma unui accident rutier...

TREI FEMEI au ajuns astăzi la spital, în urma unui accident rutier produs la Mada

Un autoturism în care se aflau 4 persoane (un bărbat și trei femei), a intrat într-un parapet, marți la prânz, în localitatea hunedoreană Mada, comuna Balșa. Cele trei femei au fost transportate la Spitalul din Orăștie.

În jurul amiezii, un apel la numărul unic de urgență 112 anunța producerea unui accident rutier la intrare în localitatea Mada, comuna Balșa.

La fața locului, pompierii au constatat faptul că, un autoturism în care se aflau 4 persoane, un bărbat și trei femei, a intrat într-un parapet.

În urma impactului, una dintre pasagere a rămas blocată în autoturism, fiind nevoie de intervenția salvatorilor pentru extragerea în siguranță a acesteia.

După ce au fost evaluate, cele trei pasagere au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, ulterior fiind transportate la UPU Orăștie pentru investigații suplimentare.

Foto: ISU Hunedoara

Totodată, pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor în astfel de cazuri.

La acțiunea de la Mada s-au mobilizat pompierii Detașamentului Orăștie și cei ai Gărzii de Intervenție Geoagiu cu o autospecială de stingere cu apă și spumă dotată cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Pentru această misiune a fost alocată și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean.

Ce au aflat polițiștii. Cum s-a produs accidentul

În data de 07 noiembrie 2023, în jurul orei 10:50, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată despre faptul că, pe drumul spre localitatea Mada a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiști rutieri, care în urma cercetărilor au stabilit faptul că un bărbat în vârstă  de 54 de ani, din comuna Balșa, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 705L, din direcția satului Mada spre orașul Geoagiu, într-o curbă la stânga, în momentul când s-a intersectat cu un autoturism care circula din sens opus, a efectuat brusc un viraj la dreapta, a pătruns pe acostamentul acoperit cu iarbă și a lovit un cap de pod.   

În urma accidentului, a rezultat rănirea a trei femei (cu vârste cuprinse între 19 și 57 de ani),  toate pasagere în autoturismul implicat în evenimentul rutier, care au fost transportate la o unitate medicală din Orăștie, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Sursa: ISU Hunedoara/ IPJ Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente