marți, mai 14, 2024
No menu items!
AcasăPoliticăViorica Vasilica Dăncilă s-a supărat pe PSD şi a plecat la un...

Viorica Vasilica Dăncilă s-a supărat pe PSD şi a plecat la un nou partid

„După 26 de ani de carieră politică în PSD, m-am hotărât să o iau de la capăt. De astăzi sunt membru al unei formațiuni politice noi. Partidul,,Națiune Oameni Împreuna”(NOI). Un partid tânăr, cu oameni tineri, dar valoroși, oameni care au decis să nu mai stea deoparte” – a scris marţi Viorica Vasilica Dăncilă pe Facebook.

„Nu a fost ușor ca după 26 de ani în care am activat în Partidul Social Democrat să fac acest pas. L-am făcut însă pentru că NU mă mai regăsesc în PSD, nu mai rezonez cu deciziile pe care actuala conducere le ia. Nu eu i-am tradat, ei ne-au trădat pe mulți dintre noi, au dezamagit încrederea acordată de foarte mulți români” – a scris Viorica Dăncilă, fost preşedinte al PSD, fost prim-ministru şi candidat din partea PSD pentru Preşedinţia României.

Viorica Vasilica Dăncilă, despre noii săi colegi din Partidul NOI: „Am găsit aici oameni care nu au mai făcut politică, oameni serioși, cu experiență relevantă în domeniile lor de activitate. Viziunea lor bazată pe patriotism, adevăr, consens, comuniune, credință autentică, se identifică cu viziunea mea, cu ceea ce îmi doresc pentru România și pentru români.”
ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente