miercuri, mai 22, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEUn obiect căzut din cer s-a prăbuşit peste o casă din Hunedoara

Un obiect căzut din cer s-a prăbuşit peste o casă din Hunedoara

Un obiect cu aspectul unei roci, având o greutate de peste 40 de kilograme şi o lungime de 30 de centimetri, a căzut, marţi, prin acoperişul unei case din municipiul Hunedoara şi prin plafonul camerei de la etajul întâi, fără să producă victime omeneşti, doar pagube materiale, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

O mamă cu doi copii minori, care se afla în casă la momentul incidentului, a scăpat fără probleme pentru că era la parterul locuinţei.

Incidentul a fost anunţat autorităţilor, care au deplasat la faţa locului două autospeciale şi un echipaj CBRN (Chimic Radiologic Biologic şi Nuclear) care a efectuat măsurători asupra pietrei, în urma analizei rezultând că aceasta nu prezenta pericol radiologic.

„Pentru o analiză amănunţită, piatra a fost ridicată şi transportată la Insemex Petroşani. Pagubele materiale sunt însemnate, fiind afectat acoperişul casei, plafonul unei camere şi mobilierul din aceasta”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

DEZLEGAREA MISTERULUI:

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente