miercuri, mai 15, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEVioleta Alexandru le bate obrazul lui Ciucă şi Ciolacu: "Ce rușine pentru...

Violeta Alexandru le bate obrazul lui Ciucă şi Ciolacu: „Ce rușine pentru autoritățile din România!”

Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii în Guvernul Orban, îi acuză pe cei de la PSD şi PNL că au uitat să dea banii cuveniţi pensiunilor şi hotelurilor care au cazat refugiaţi ucraineni.

„Cum s-or fi simțit românii care au pensiuni sau hoteluri, oameni care s-au mobilizat impresionant, din primul moment preluând în cazare cetățeni ucraineni și care i-au văzut pe cei doi prieteni, Ciucă și Ciolacu, făcându-și poze pe la Kiev iar ei nici astăzi nu și-au primit banii pentru costurile de cazare.

La făcut fotografii politicienii care cred că nu va veni momentul să dea socoteală, sunt primii. Câtă neseriozitate! Ultimul mesaj văzut este al unui domn din Curtea de Argeș care tot așteaptă. Suntem în mai!

Cea mai mare ipocrizie mi se pare când apar pe la TV cei de la PSD și PNL să mulțumească cetățenilor români (a se înțelege firmelor) care s-au implicat și au preluat cetățeni ucraineni.

În timp ce alte țări chiar i-au tratat cu respect pe ucraineni, cazându-i în condiții decente, la noi s-au preferat sălile de sport, locațiile instituțiilor publice unde s-au pus niște paturi de campanie, cu baia la capătul culoarului.

Când merg cei din mediul privat să se intereseze de acest decont promis pentru cazare li se spune că nu i-a pus nimeni să preia cetățeni ucraineni, sunt locuri în centrele pentru refugiați. Să nu aud cum acest guvern respectă mediul privat! Nu îl respectă nici pe acesta și categoric nu îi respectă nici pe cetățenii ucraineni.

Am foarte multe mesaje de la cei care și-au pus spațiile de cazare la dispoziție. Dacă documentele lor sunt în regulă, cred că îi putem ajuta să arate Guvernului că nu sunt bătaia lui de joc.

Violeta Alexandru a fost ministru al Muncii în Guvernul Orban. În noiembrie 2021 a demisionat din PNL şi a devenit deputat independent. În prezent este membru fondator al partidului Forţa Dreptei, alături de Ludovic Orban.

PSD/PNL a gestionat și acest subiect sub orice critică: au făcut mare anunț public că se colaborează cu mediul privat și acum parcă au uitat. Doar, doar or renunța scârbiți cei din mediul privat. Mulți, probabil, că asta și simt, deși nu este normal să renunțe. Primii refugiați au venit în februarie și de ei s-au ocupat cei din mediul privat. Suntem în luna mai!!

„Ăștia care vor să își pună pensiunile, casele la bătaie”- cum spunea Gheorghe Flutur de la PNL – sunt tratați în bătaie de joc.

Va veni vremea decontului. Nu știu dacă cel pentru fondurile cheltuite, cum ar fi normal, dar sigur vine cel electoral.

Ce rușine pentru autoritățile din România. Se laudă pe afară cu mobilizarea românilor care dețin pensiuni/case/hoteluri când, de fapt, au schemele lor de decont la … cine trebuie.

Sper ca în programul vizitei soției Președintelui SUA să intre și o discuție cu ucrainenii cazați într-un spațiu privat al cărui proprietar tot așteaptă banii. Știu cum se poate face treabă pentru oameni într-o perioadă de criză. Mă uit la ei, la cei care ne conduc acum, cei din PSD și PNL – cât circ fac cu anunțurile acestea pompoase în spatele cărora e multă lene, prea multe rețele de interese și zero preocupare pentru seriozitate.” – a scris Violeta Alexandru pe Facebook.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente