test
sâmbătă, iunie 15, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEÎn weekendul de 1 Mai, 22 de șoferi au rămas fără permise...

În weekendul de 1 Mai, 22 de șoferi au rămas fără permise de conducere

22 de conducători auto  care nu au respectat legislația rutieră au rămas, temporar, fără dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, ca urmare a unor acțiuni derulate de poliţiştii rutieri hunedoreni, în weekendul de 1 Mai.

La acest sfârşit de săptămână, poliţiştii hunedoreni  au intervenit la 171 de evenimente, dintre care 144 au fost semnalate prin apel 112, iar ca urmare a diferitelor încălcări ale legii, au aplicat 342 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 168.155 de lei.

În trafic, acţiunile poliţiştilor hunedoreni au vizat, în special, combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate pe drumurile publice din judeţ, în weekendul de 1 Mai,  pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii rutieri au reţinut 22 de permise de conducere. Totodată, au fost ridicate şi 9 certificate de înmatriculare.

Acţiunile în trafic au continuat şi astăzi, când, ca urmare a unor controale pe DN7 (pe raza oraşului Simeria), poliţiştii rutieri au aplicat (în intervalul 12.00-14:00) 54 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 31.320 lei, au constatat o infracţiune la regimul circulaţiei rutiere (conducere având dreptul de a conduce autovehicule suspendat) şi au reţinut două permise de conducere (unul pentru consum de alcool şi unul pentru o depăşire neregulamentară) şi două certificate de înmatriculare.

Sursa: IPJ Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente