marți, mai 14, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEHUNEDOARA: Șofer de 76 de ani, lovit cu bestialitate de un tânăr,...

HUNEDOARA: Șofer de 76 de ani, lovit cu bestialitate de un tânăr, pe motiv că rula prea încet – VIDEO

HUNEDOARA: Un tânăr de 28 de ani din Hunedoara l-a lovit cu pumnul în față și i-a avariat mașina unui șofer în vârstă de 76 de ani, pe motiv că acesta rula prea încet. Tânărul s-a ales cu dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi distrugere.

În data de 21 martie 2023, în jurul orei 09:25, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată despre faptul că pe o stradă din cartierul Peștișul Mare, ar fi avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme.

Poliţiştii rutieri care s-au deplasat la fața locului au stabilit că un bărbat de 76 de ani, din municipiul Hunedoara, în jurul orei 09:15, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Republicii, din municipiul Hunedoara, ar fi fost claxonat de șoferul unui autoturism care se deplasa în spatele său, pe motiv că rulează cu viteză prea mică.

L-a lovit cu pumnul în față și i-a avariat mașina
Ulterior, după ce a parcat maşina în cartierul Peștișul Mare, bărbatul de 76 de ani a coborât din mașină pentru a merge la niște cunoștințe, iar lângă autoturismul său a parcat șoferul autoturismului care l-a claxonat, care a coborât din maşină şi l-a lovit cu pumnul în zona feței, după care a lovit portiera stânga-față a autoturismului septuagenarului cu piciorul și i-a rupt maneta ștergătoarelor.

Tânărul s-a ales cu dosar de cercetare penală și a intrat după gratii, pentru 24 de ore
Bărbatul de 76 de ani a fost transportat la o unitate medicală din municipiul Hunedoara în vederea unui consult medical de specialitate, iar celălalt conducător auto, în vârstă de 28 de ani, din Hunedoara, a fost identificat la scurt timp de poliţişti şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara pentru audieri, pe numele său fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi distrugere.

După administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut preventiv, pentru 24 de ore.

Sursa: IPJ Hunedoara

Sursa video: Facebook/Borca Laura


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente