luni, mai 13, 2024
No menu items!
AcasăTimp liberAutobergamo Deva câştigă CUPA ROMÂNIEI la futsal! Victorie superbă a echipei devene...

Autobergamo Deva câştigă CUPA ROMÂNIEI la futsal! Victorie superbă a echipei devene în această seară

FC Autobergamo Deva a câştigat finala Cupei României la futsal, marți seara, scor 6-5, în faţa rivalilor de la United Galaţi. Meciul s-a disputat la Deva, în faţa unui public entuziast, care a umplut Sala Sporturilor.

Cele două echipe au ajuns în finală după ce s-au impus, fără dubii, în semifinalele de ieri, disputate tot la Deva.

Gălățenii au trecut, cu 7-1, de divizionara secundă Kereszthegy Remetea, iar în derby-ul Devei, cei de la Autobergamo i-au învins, cu 8-1, pe concitadinii de la ACS West.

Prima repriză a finalei, echilibrată

Prima repriză a finalei a fost spectaculoasă și echilibrată.

Devenii au condus cu 2-0, prin golurile lui Florin Matei, iar oaspeții au redus din handicap prin Vlăduț Dudău. Apoi Autobergamo a marcat, din nou, prin Iulian Cojocaru, iar formația din Galați a înscris, la rândul ei, prin același Dudău. La pauză, scorul a fost de 3-2 în favoarea echipei devene, care nu l-a putut utiliza pe Bernardo dos Santos, suspendat.

A doua repriză, cu final incandescent

În repriza a doua, la Autobergamo nu a mai putut fi folosit Anjos da Silva, accidentat la sfârșitul primei părți. Partida a continuat în aceeași notă de echilibru, iar echipa din Galați a egalat prin Leonardo Pele dos Santos. Egalitatea nu a persistat mult, întrucât Leonardo Moura a făcut 4-3 pentru Autobergamo!

Cu două minute înainte de finalul jocului, Iulian Cojocaru a înscris un nou gol pentru Autobergamo. Oaspeții scot portarul, pentru a avea superioritate pe teren, dar Leonardo Mouro face o intercepție și înscrie, din nou, pentru Autobergamo, din propriul teren! Cei de la United nu renunță și înscriu și ei, prin Octavian Cireș!

Finalul este incandescent, cei de la Galați mai înscriu o dată, prin Daniel Araujo.

Publicul din Deva, care și-a susținut exemplar echipa favorită, este în picioare și primeşte, cu mare bucurie, victoria celor de la Autobergamo, cu scorul de 6-5, în fața celor de la United Galați!

Astfel, Cupa României la futsal revine la Deva după șapte ani, în vitrina clubului FC Autobergamo!

CÂŞTIGĂTORII: FC Autobergamo Deva se prezintă

Președinte şi principal finanţator al clubului: Dorin Popa

Antrenor: Ricardo Camara Sobral „Cacau”

Portari: Andrei Dinicuță, Roberto Voin

Jucători de câmp: Cristian Matei, Florin Matei, Sergiu Gavrilă, Anjos da Silva, Leonardo Moura, Bernardo dos Santos, Iulian Cojocaru, Denis Boldor, Paul Hordea, Sebastian Bârsan, Gabriel Budai, Adrian Sandu, Radu Tameș

Maseur: Marius Brădean

.
.
.
.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente